Fenerbahçe Rizespor maçının geniş özeti ve golleri!

beIN Sports ekranlarında Fenerbahçe Rizespor maçının geniş özeti ve golleri yayınlandı. Fenerbahçe Rizespor maçının ilk yarısı 0-0 devam ederken 45. dakikada Enner Valencia sarı lacivertlileri öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmazken Fenerbahçe Rizespor'u evinde 1-0 mağlup etti.

Fenerbahçe Rizespor maçının geniş özeti ve golleri!
Fenerbahçe Rizespor maçının geniş özeti ve golleri!
GİRİŞ 30.01.2021 21:14 GÜNCELLEME 30.01.2021 21:14

Fenerbahçe Rizespor maçı sona erdi. Fenerbahçe Rizespor'u evinde 1-0'lık skorla yendi. Maçın geniş özeti ve golleri beIN Sports ekranlarından yayınlandı. İlk yarısı golsüz devam eden maçta Sarı Lacivertlileri öne geçiren gol 45. dakikada Enner Valencia'dan geldi. Kaleyi karşıdan gören noktadan kazanılan serbest vuruşta Valencia'nın müthiş vuruşunda direkten dönen top kaleci Gökhan'a çarpıp ağlarla buluştu. Maçta başka gol olmazken Fenerbahçe evinde Rizespor'u 1-0 mağlup etti. İşte Fenerbahçe Rizespor maçının geniş özeti ve golleri... 

FENERBAHÇE RİZESPOR MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ​

FENERBAHÇE RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 

Fenerbahçe evinde Rizespor'u ağırlayacak. Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanan maç saat 19.00'da başladı. Maç BeIN Sporst 1 kanalından canlı olarak yayınlandı. Abdulkadir Bitigen'in düdük çaldığı maçta yardımcılığını Kemal Yılmaz ve Mustafa Savranlar yaptı. Maçın 4. hakemliğini Kutluhan Bilgiç üstlendi. VAR odasında ise Mustafa Öğretmenoğlu oldu.   

FENERBAHÇE RİZESPOR MAÇI 11'LERİ

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Serdar Aziz, Szalai, Caner Erkin, Ozan Tufan, Gustavo, Valencia, Pelkas, Thiam, Samatta

Rizespor: Gökhan, Moroziuk, Emir, Meriah, Melnjak, Donsah, Dokovic, Boldrin, Fabricio, Michalak, Samudio

FENERBAHÇE RİZESPOR KARŞISINDA 6 KİŞİ EKSİK

Sarı- Lacivertli ekipte cezalı bir futbolcu olamazken sakatlıkları sebebiyle 6 oyuncu maçta forma giyemeyecek. Eksikler kervanına eklenen son isim ise Sadık Çiftpınar oldu. Sadık, fıtık ağrıları nedeniyle 4 gün boyunca dinlendirilecek. Başarılı savunmacı bu nedenle bu akşamki maçta görev yapamayacak. Ayrıca Tisserand, Ferdi, Sinan ve ameliyat olan Perotti de Rize karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığını bir türlü tam anlamıyla atlatamayan Gökhan Gönül’ün de oynaması beklenmiyor.

RİZESPOR'DA EKSİKLER CAN SIKIYOR

Karadeniz ekibi, sakatlıklar ve koronavirüse yakalanan futbolcular nedeniyle tam anlamıyla kâbus yaşıyor. Rizespor’da Remy, İsmail, Skoda, Talbi, Mithat, Selim, Alberk, Tunay ve Kemal ile cezalı Abdullah İstanbul’a getirilmedi. Eksiklerin çok olması nedeniyle sakatlıkları iyileşme aşamasında olan Erik Sabo ve Fernando Andrade ise kafileye dahil edildi. Ayrıca yeni transfer Damjan Dokovic de takıma çok kısa bir süre önce katılmasına rağmen İstanbul’a geldi.

MESUT ÖZİL VE SAMUEL OSAYİ FORMA GİYECEK Mİ?

Yıldız futbolcum Mesut Özil, dün yapılan son antrenmanda da takımla çalıştı. Mesut, kadroda olmayı çok istiyor. Erol Bulut ise bu konuda son derece kararsız. 32 yaşındaki futbolcunun 7 Mart 2020’den beri maça çıkmamış olması, sahaya sürülmesi konusunda risk taşıyor. Başarılı çalıştırıcı, oynatmayacağı bir oyuncuyu kadroya almak istemiyor. Erol Bulut, sağlık ekibine danışıp son kararını maç saatinde verecek.

23 yaşındaki futbolcu Bright Osayi-Samuel, QPR’de düzenli olarak oynadığı için Sarı-Lacivertliler’e tamamen hazır bir şekilde geldi. Erol Bulut’un, Osayi-Samuel’e bu akşamki mücadelenin kadrosunda yer vermesi bekleniyor. Nijeryalı yıldız, mücadelenin gidişatına göre süre alabilir. Osayi-Samuel, “İlk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum. Oynamak için hazırım ve heyecanlıyım” diye konuştu.

FENERBAHÇE VE RİZESPOR SÜPER LİG'DE 21. KEZ KARŞI KARŞIYA

Fenerbahçe ve Rizespor Süper Lig tarihinde 21. kez karşıya gelecek. Daha önce oynanan 20 maçta 69 gol kaydedilirken bu gollerin 42'si Fenerbahçe'den, 27'si ise Rizespor'dan geldi. Süper Lig puan durumunda Fenerbahçe 42 puanla 3., Rizespor ise 25 puanla 13. sırada yer alıyor.