Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi! | Siyah Beyazlıların gündemindeki futbolcular

Siyah Beyazlılar transferde sıcak saatler yaşıyor. Başarılı Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın şampiyonluk yolunda sekteye uğramak istemiyor. Alternatifli bir kadroyla yola devam etmek isteyen Kara Kartalın hocası transfer komitesine talimat verdi. Aboubakar ve Larin'i e alternatif isim hiç yabancı değil. Peki, Siyah Beyazlıların gündemindeki futbolcular kim? İşte Beşiktaş son dakika transfer haberleri...

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi! | Siyah Beyazlıların gündemindeki futbolcular
Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi! | Siyah Beyazlıların gündemindeki futbolcular
GİRİŞ 29.01.2021 14:34 GÜNCELLEME 29.01.2021 14:34

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi! Siyah Beyazlı ekip daha önceki yıllarda formasını giyen başarılı santrafor Cenk Tosun'u kadrosuna katmak istiyor. Ayrıca Kara Kartal transferi için yoğun çaba gösterdiği Hulk'u artık renklerine bağlamak istiyor. 1,5 yıllık kontrat önerilen Brezilyalı topçuya 3 Milyon Euro da ücret teklifinde bulunuldu. Yalnızca bu da değil. Hulk için elini güçlendirmek isteyen Siyah Beyazlılar garanti ücretin üzerine bir de bonusları ekledi. Diğer taraftan transfer listesindeki diğer oyuncularla da temasını sürdüren Beşiktaş bu listedeki en az iki oyuncuyu daha renklerine bağlamanın planlarını yapıyor. İşte Siyah Beyazlıların transfer haberleri...

CEK TOSUN ADIM ADIM BEŞİKTAŞ'A

Beşiktaş Everton forması giyen eski futbolcusu Cenk Tosun'u renklerine bağlamak üzere. Görüşmelerde son aşamaya kadar gelen Beşiktaş milli oyuncunun transferini kısa süre içinde bitirmeyi planlıyor. Kara Kartal Cenk Tosun'u bedelsiz olarak 6 aylığına kiralamak için Everton'a teklifii sunudu. İki takımın anlaşması durumunda Cenk'in maaşını Beşiktaş ödeyecek. Transferin gerçekleşirse Siyah Beyazlı takım Güven Yalçın'ı Portekiz ekibi Nacional de Madeira'ya kiralayacak.



HULK'DA MUTLU SONA DOĞRU

Beşiktaş Hulk için geri sayıma geçti. Siyah Beyazlı yönetim 1.5 yıllık, 3 Miyon Euro artı bonuslar şeklinde oluşan transfer teklifini Brezilyalı oyuncunun menajerine iletti. Hulk'un bu teklife sıcak baktığı ve Kara Kartal'a yakın olduğu gelen bilgiler içerisinde. Öte yandan takımın içerisindeki bir diğer Brezilyalı Josef de Souza, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında gelen soruları yanıtladı. Hulk'un transferiyle ilgisi sorular soran Beşiktaş taraftarına Souza, 'Hulk benim arkadaşım, gelmesini isterim. Onu Beşiktaş’a çağırdım. Eminim gelirse bize güç katacaktır ama gelmezse de zaten güçlü bir takımız.' dedi. 




KOİTA TAMAM, KARTAL'DAN HABER BEKLİYOR

Hulk'un maliyetinin çok yüksek olması ve kendisiyle bir türlü fiyat konusunda anlaşılamaması Beşiktaş'ı daha uygun maliyetli Koita'ya yönlendiriyor. Siyah beyazlılar, Hulk sonrasında listede ikinci sırada yer alan Kasımpaşalı futbolcu Fode Koita için kulübüne Lens takasını önerildi. Kasımpaşa'nın kadro dışı bıraktığı 30 yaşındaki forvet oyuncusu için Lens takası kabul edildi. 



Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile anlaşması sonrasında Fode Koita ile detayları görüşmek için masaya oturduğu, Gineli futbolcunun 6 aylık ücret olarak 800 bin euro talep ettiği bildirildi. Ancak siyah beyazlılar bu ücreti yüksek bularak 500 bin euro teklifinde bulundular. Görüşmelerin devam ettiği, tarafların kısa süre içerisinde anlaşarak açıklamanın yapılacağı öğrenildi. 

LİSTEDE 3. İSİM ENZO CRİVELLİ

Beşiktaş Hulk'ta istediği indirimi yakalayamaz ve Koita'yla da anlaşamazsa ibre Enzo Crivelli'ye dönecek. Başakşehir'de forma giyen 25 yaşındaki Fransız golcü için nabız yoklaması başlatıldı. Bu sezon forma giydiği 17 lig maçının sadece 6'sında ilk 11'de şans bulan ve rakip fileleri 2 kez havalandıran Crivelli konusunda Sergen Yalçın'da olur verdi. Crivelli, Başakşehir'e gelmeden önce Fransa basınına verdiği bir röportajda "Türkiye'deki derbi maçları takip ediyor ve büyük keyif alıyordum" ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş yönetimi Hulk'tan olumsuz bir yanıt gelmesi durumunda Crivelli için Başakşehir ile resmi olarak temasa geçecek.  



KARA KARTAL'A TAZE KAN YOLDA

Beşiktaş yönetimi Eskişehirspor'da forma giyen genç isim Bilal Ceylan'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Beşiktaş'a transferi bitme aşamasına gelen genç futbolcu, "Kulüpler arası görüşmeler devam ediyor. İnşallah olursa çok mutlu olurum. Orada oynamak tabii ki çok büyük bir şey. Gidersem hayırlısı olur inşallah." ifadelerini kullandı. Sergen Yalçın'ın çok önemli bir teknik adam olduğunu belirten Bilal Ceylan, "Tabii ki büyük bir hoca. Beşiktaş'ta neler yaptığını görüyoruz. Çok iyi bir çıkış yakaladılar. Beşiktaş'a gidersem Sergen hoca üzerimde duracaktır. Elinden geleni bana verecektir. İnşallah olur. Sergen Yalçın ile çalışacak olmak çok heyecanlandırıyor." şeklinde konuştu.



STOPER'DE TEK ADAY FLAMENGO'LU LEO PEREİRA

Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Beşiktaş, şampiyonluk adına kadrosunu güçlendirmek istiyor. Savunma hattına yapılabilecek takviyeler arasında Flamengo forması giyen Leo Pereira'nın ismi öne çıkıyordu ki Brezilya basınından Beşiktaş'a iyi haber geldi. Oyuncuyla Benfica'nın da ilgilendiği belirtilse de en ciddi girişimlerin Beşiktaş'tan geldiği aktarılıyor. Globo Esporte'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı habere göre Beşiktaş, Leo Pereira'yı satın alma opsiyonlu 2022 yılına kadar kiralamak istiyor. Beşiktaş'ın bu teklifini Flamengo'ya sunduğu belirtilirken Brezilyalı gazeteci Vene Casagrande de Siyah-Beyazlılar'ın daha önce ilettiği teklifi güncelleyebileceğini belirtti.