Fenerbahçe Kayserispor maçı canlı izle! BeIN Sports FB Kayseri maçı şifresiz canlı skor takip

Fenerbahçe Kayserispor maçı canlı olarak beIN Sports ekranlarından yayınlanıyor. Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe Kayserispor'u konuk ediyor. Sarı Lacivertliler son haftalardaki yenilmezlik serisini sürdürerek rakibini sahadan puansız göndermek istiyor. Kırmızı Sarılı ekip ise Kadıköy'den puanla dönmek istiyor. İşte Fenerbahçe Kayserispor maçı şifresiz canlı takip ve skoru…

Fenerbahçe Kayserispor maçı canlı izle! BeIN Sports FB Kayseri maçı şifresiz canlı skor takip
Fenerbahçe Kayserispor maçı canlı izle! BeIN Sports FB Kayseri maçı şifresiz canlı skor takip
GİRİŞ 25.01.2021 18:44 GÜNCELLEME 25.01.2021 18:45

Fenerbahçe Kayserispor maçı canlı olarak beIN Sports ekranlarından yayınlanıyor. Fenerbahçe Süper Lig'in 21. haftasında Kadıköy'de Kayserispor'u konuk ediyor. Sarı Lacivertliler geçen hafta oynanan maçta Erzurumspor'la puanları paylaşmıştı. Bu hafta evinde olmanın avantajını kullanmak isteyen Erol Bulut ve öğrencileri rakibini mağlup etmeye çalışıyor. Kayserispor cephesinde ise tüm planlar puan almak üzerine. Rumen teknik adam Dan Petrescu takımın başına geçtiği günden bu yana 4. galibiyeti için oyuncularını sahada. Fenerbahçe Kayserispor maçı canlı nasıl takip ederim? İşte Fenerbahçe Kayserispor maçı şifresiz canlı takip ve skoru…

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Fenerbahçe ve Kayserispor Kadıköyde Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Maç beIN Sports HD1'den canlı olarak yayınlanacak. Alper Ulusoy'un düdük çalacağı karşılaşmada yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Maçın VAR hakemliğini ise Halil Umut Meler üstlenecek.

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Lemos, Szalai, Caner, Gustavo, Ozan, Valencia, Pelkas, Thiam, Samatta

Kayserispor: Doğan, Ramazan, Sapunaru, Kolovetslos, Behich, Attamah, Avramovski, Campanharo, Lennon, Henrique, Kanga

FENERBAHÇE'DE 3 OYUNCU SAKATLIKLARI SEBEBİYLE KADRODA YOK

Sarı-Lacivertliler, Kayserispor karşısına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak. Omzundaki platin ameliyatla alınan Ferdi Kadıoğlu bu akşam da görev yapamayacak. Sivas maçında sakatlanan ve adalesinde yırtık testip edilen Marcel Tisserand en az 20 gün takımdan ayrı kalacak. Sakatlığı devam eden bir diğer isim olan Sinan da bu akşam yok. Gökhan Gönül’ün durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

KAYSERİSPOR'DA SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR

Dennis Alibec, 2 gol atarak galibiyeti getirdiği Başakşehir mücadelesinde sakatlanmıştı. 4 hafta sahalardan uzak kalacak olan Alibec, zorlu Fenerbahçe deplasmanında takımını yalnız bırakacak. Sarı- Kırmızılılar’da uzun süredir sakat olan kaleci Lung bu akşamda forma giyemeyecek. Sağ bek Miguel Lopes'de iyileşmedi. Ayrıca yeni transfer Melih Okutan cezası nedeniyle oynayamayacak.

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR ARASINDAKİ 20. RANDEVU

Süper Lig tarihinde daha önce 19 kez karşı karşıya gelen iki takım arasında 53 gol kaydedildi. Bu gollerin 39'u Fenerbahçe'den gelirken, 14'ünü Kayserispor kaydetti. Fenerbahçe istatistik olarak rakibine üstünlük kurmuş durumda.