beIN Sporst Beşiktaş Göztepe maçının geniş özeti ve golleri

Beşiktaş Göztepe maçının geniş özeti beIN Sporst ekranlarında yayınlandı. Lider Beşiktaş evinde İzmir temsilcisi Göztepe’yi konuk etti. Bol pozisyonların olduğu maçtan galip ayrılan taraf Siyah Beyazlı ekip oldu. Beşiktaş’ın gollerini 49. dakikada Adem Ljajic ve 76. dakikada Gökhan Töre kaydetti. Göztepe’nin tek golü ise 39. dakikada Zlatko Tripic’den geldi. İşte karşılaşmayla ilgili dikkat çeken pozisyonlar...

beIN Sporst Beşiktaş Göztepe maçının geniş özeti ve golleri
beIN Sporst Beşiktaş Göztepe maçının geniş özeti ve golleri
GİRİŞ 25.01.2021 10:01 GÜNCELLEME 25.01.2021 10:01

Beşiktaş Göztepe mücadelesi sona erdi. Karşılaşmanın özeti beIN Sports’da yayınlandı. Göztepe 39. dakikada Zlatko Tripic’in golüyle 1-0 öne geçti. Beşiktaş'ta ceza sahası sol tarafında Ljajic'in dar açıdan yaptığı vuruşta top kaleci İrfan Can'ın ayaklarının arasından ağlarla buluştu ve durum 1-1 oldu. Siyah Beyazlıları öne geçiren gol Aboubakar’dan geldi. Gökhan Töre'nin ceza sahsına ortasında Aboubakar kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Bu sonuçla beraber Beşiktaş evinde Göztepe’yi 2-1 mağlup etti. İşte her dakika ayı bir heyecana sahne olan Beşiktaş Göztepe maçının golleri..

BEŞİKTAŞ GÖZTEPE MAÇININ GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

BEIN SPORTS BEŞİKTAŞ GÖZTEPE MAÇININ ÖNEMLİ ANLARI

Beşiktaş: 2 - Göztepe: 1

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Ali Şansalan, Abdullah Bora Özkara, Mehmet Kısal

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Vida, Welinton, N'Sakala, Josef, Ghezzal (Dk. 64 Gökhan Töre), Atiba (Dk. 64 Dorukhan Toköz), Mensah (Dk. 46 Ljajic), Larin (Dk. 65 N'Koudou), Aboubakar

Göztepe: İrfan Can Eğribayat, Murat Paluli, Titi, Mihojevic, Berkan Emir, Nwobodo, Soner Aydoğdu (Dk. 80 Kubilay Sönmez), Halil Akbunar (Dk. 85 Diabate), Zulj (Dk. 80 Ideye), Tripic (Dk. 85 Napoleoni), Ndiaye

Goller: Dk. 39 Tripic (Göztepe), Dk. 49 Ljajic, Dk. 77 Aboubakar (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 38 Ndiaye, Dk. 45+1 Zulj, Dk. 45+1 Soner Aydoğdu (Göztepe), Dk. 51 Rosier, 90+4 Ersin Destanoğlu (Beşiktaş)

PENALTI POZİSYONU ÇOK TARTIŞILDI

Beşiktaş yenik duruma düştüğü maçta Göztepe'yi 2-1 mağlup ederken Ersin Destanoğlu-Halil Akbunar pozisyonu çok tartışıldı. Göztepe cephesi penaltı beklerken yorumcular hakemin yanlış karar verdiğini ifade etti. Ali Gültiken'in yorumu en dikkat çekeni oldu.

Erman Toroğlu: Ersin'in Halil'e yaptığı müdahale net penaltı. Ben topa bakıyorum, beni neden indiriyorsun? Belki top sekecek ve önüme gelecek. Beşiktaş-Fenerbahçe, Beşiktaş-Galatasaray, Beşiktaş-Trabzonspor maçı olsun ve haydi bu penaltıyı vermesin bakalım ne oluyor!

Rıdvan Dilmen: Hangi açıdan bakarsanız bakın, Ersin kontrolsüz bir şekilde rakibine çarptı. Bu pozisyon tartışmasız penaltıydı. Bu penaltı verilse maç 2-1 Göztepe lehine olacaktı ve bambaşka bir görüntü oluşacaktı. Hakem nasıl vermez, VAR nasıl çağırmaz anlamıyorum.

Ahmet Çakar: Hem Galatasaray hem de Beşiktaş hakem hataları yüzünden maçı kazandılar. Kimsenin sesi çıkmıyor çünkü o iki takımın tepede kalması sağlanıyor.

Ersin & Halil Akbunar pozisyonu için kim ne dedi?

Ayhan Akman: Uzun süredir gördüğüm en net penaltılardan.

Tümer Metin: Çok net penaltı.

Ali Gültiken: Penaltı değil. Kaleci Ersin'e faul var. N'Sakala'ya da faul var.

Rıdvan Dilmen: Penaltı

Erman Toroğlu: Net penaltı

BEŞİKTAŞ GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş Göztepe arasında Vodafone Park’da oynanan maç 24 Ocak Pazar günü saat 19.00’da başladı. Maç beIN SPORTS HD1 kanalından canlı olarak yayınlandı. Ali Şansalan’ın düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Mehmet Kısal yapıyor.

BEŞİKTAŞ VE GÖZTEPE 20. RANDEVUYA ÇIKTI

Beşiktaş ve Göztepe Süper Lig'de ki 20. randevularına çıkıyor. Süper Lig'de daha önce 19 kez karşı karşıya gelen iki takım arasında 73 gol kaydedildi. Bu gollerin 45'ini Siyah Beyazlılar kaydederken, 28 gol de İzmir Temsilcisinden geldi.

İKİ TAKIMDADA SAKAT VE CEZALI OYUNCU YOK

Beşiktaş Göztepe maçına tam kadroyla hazırlandı. Sergen Yalçın’ın öğrencileri arasında sakatlık ya da kart cezası adına eksik yok. Öte yandan Beşiktaş maçıyla beraber takımının başında ilk maçına çıkacak olan Ünal Karaman’ın öğrencileri de tam kadro hazır. Göztepe takımında sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.  

BEŞİKTAŞ'TA 3 OYUNCU KART SINIRINDA

Siyah Beyazlılarda Domagoj Vida, Bernard Mensah ve Rachid Ghezzal kart sınırında bulunuyor. Göztepe maçında sarı kart görmeleri durumun da bu üç isim cezalı duruma düşecek ve 22. haftada oynanacak Trabzonpor karşılaşmasında forma giyemeyecek.