Trabzonspor'a Süper Lig'den forvet! | 1 Şubat Trabzonspor transfer haberleri

Trabzonspor'a Süper Lig'den forvet! Bordo Mavili ekip transferin son gününde gözünü kararttı. Tecrübeli Teknik Adam Abdullah Avcı'nın 'forvet istiyorum' çıkışı yönetimi harekete geçirdi. Daha önce kadrosunu Berat Özdemir, Anastasios Bakasetas ve Yunus Mallı'yı güçlendiren Karadeniz Temsilcisi, rotayı yeniden Süper Lig'e çevirdi. Sürpriz bir isimle görüşmeler sıkılaştırıldı. İşte 1 Şubat Trabzonspor transfer haberleri

Trabzonspor'a Süper Lig'den forvet! | 1 Şubat Trabzonspor transfer haberleri
Trabzonspor'a Süper Lig'den forvet! | 1 Şubat Trabzonspor transfer haberleri
GİRİŞ 01.02.2021 11:13 GÜNCELLEME 01.02.2021 11:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'a Süper Lig'den forvet! Transferin son gününde gaza basan Bordo Mavililer, Süper Lig'de Başakşehir forması giyen Enzo Crivelli'ye talip oldu. Başakşehir'in Hatay'dan Boupendza'yı kadrosuna katması durumunda Cezayir asıllı Fransız futbolcuya Trabzonspor vizesi çıkabilir.

En son KAP'a yapılan açıklamada da Yunus Mallı ve Bakasetas'la görüşmelere başlandığı bildirildi. Yine Alanya spor takımında oynayan Efecan Karaca'yı gündemine alan Bordo mavililer transferi bitirmek için yoğun mesai harcıyor. Ayrıca Bordo Mavililerin markaja aldığı bir diğer isim ise Mehdi Carcela.  

Abdullah Avcı’nın daha önce verdiği listede de yıldız isimler vardı.Eskişehir'in genç oyuncusu Mehmet Özcan Bordo Mavili ekibin transfer listesine dahil oldu. Karadeniz temsilcisinin merceğe aldığı bir diğer isim ise Rumen futbolcu Nicolae Stanciu. Kasımpaşa'nın sol kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan'da Bordo Mavililerin listesinde. Daha önce 4 sezon çubuklu formayı giyen Erdoğan tekrar aynı formayı giymeye çok yakın.

Atalanta’nın yıldızı Papu Gomez’in yüksek maliyeti sebebiyle geri adım atan ve daha önce transferine kesin gözüyle bakılan Enzo Perez’den olumlu sonuç alamayan Karadeniz temsilcisi, bu kez rotayı Jakub Jankto, Albin Ekdal ve Chiquinho isimlerine çevirdi. Yine Bu isimlere alternatif olarak gurbetçi oyuncu Yunus Mallı'da temas kurulan bir diğer isim. Ayrıca sol kanadını güçlendirmek isteyen Bordo Mavililer Tottenham'ın yıldızı Danny Rose'la da ilgileniyor. 24 yaşındaki kanat oyuncusu Simone Edera’da Trabzonspor’un gündeminde. Yine Abdullah Avcı'nın orta sahada ve kanatta rahatlıkla mücadele edebilecek bir istemesi üzerine yönetim Başakşehir'in Boşnak Yıldızı Visca'ya yöneldi.

TRABZONSPOR'DA FORVET'E ENZO CRİVELLİ

Trabzonspor'da transferin son gününde transferde sıcak saatler yaşanıyor. Bordo Mavili ekip Başakşehir forması giyen Cezayir asıllı Fransız futbolcuya talip oldu. İlk etapta bu teklife sıcak bakmayan Turuncu Lacivertliler, Hatayspor'dan Boupendza'yı kadrosuna katması durumunda bu transfere onay verebilir. Bütçe'de yer açmak isteyen Karadeniz Temsilcisi ise Crivelli'yi transfer etmeleri durumunda Djaniny'nin transferine onay verebilir. 



EFECAN KARACA BORDO MAVİLİ FORMAYA ÇOK YAKIN

Trabzonspor kadrosunu güçlendirmek adına Alanyaspor'un 31 yaşındaki milli kanat oyuncusu Efecan Karaca'yla masaya oturuyor. Abdulkadir Ömür'ün sakatlığından o bölgede oynayabilen yetenekli bir oyuncu isteyen Abdullah Avcı, yönetime Efecan'ı işaret etti. Bordo Mavililer Bakasetas'tan sonra Efecan içinde Alanyaspor'un kapısını çaldı. Alanyaspor yetkileri ise istenilen paranın verilmesi durumunda Efecan'ı verebileceklerini Trabzonspor yönetimine iletti.



YUNAN 10 NUMARA TRABZONSPORLA ANLAŞTI

Transferde sıcak saatler yaşayan Trabzonspor, Alanyaspor forması giyen Yunan oyuncu Anastasios Bakasetas ile prensip anlaşmasına vardı. Bordo Mavililerin 10 numara problemlerini ortadan kaldıracak düzeyde futbol oynayan tecrübeli futbolcu sürpriz bir şekilde gündeme geldi. Bu sezon çıktığı 19 maçta 7 gol ve 2 asist yapma başarısı gösteren Bakasetas, önümüzdeki günlerde Trabzon'a gelerek imzayı atması bekleniyor. 



MEHDİ CARCELA TRANSFERİNE ÖNCELİK VERİLDİ

Belçika'nın Standard Liège takımında oynayan Fas asıllı kanat oyuncusu Trabzonspor'un gündeminde. Sözleşmesi bu sezon sonu sona erecek oyuncu için Karadeniz Temsilcisi teklifini yaptı. Tecrübeli futbolcunun sezon sonu serbest kalıp bedelsiz ayrılmasını istemeyen Standard Liège takımı bu transfere sıcak bakıyor. Bordo Mavililerin teklif götürdüğü Mehdi Carcela, sağ kanat, sol kanat ve forvet arkası pozisyonlarında oynayabiliyor. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 1.8 Milyon Euro. 




GENÇ YILDIZ MEHMET ÖZCAN TRABZONSPOR'A DOĞRU

Trabzonspor'da transferde ismi geçen isimlerin geri dönüş sürelerinin uzamasından dolayı Karadeniz Ekibi alternatif isimlere yöneldi. Listenin başına Eskişehirspor'un genç yıldızı Mehmet Özcan var. Daha önce Eskişehirspor'a Erkan Zengin'i veren Bordo Mavililer, bu oyuncudan kalan 350 Bin Euro ödemesini alamamıştı. Es-Es'te başkan Mustafa Akgören'de, Erkan Zengin transferinden borçlarına karşılık 22 yaşındaki oyuncuyu Trabzonspor'a verebileceklerini doğruladı.  




10 NUMARAYA RUMEN TOPÇU NİCOLAE STANCİU

Abdulkadir Ömür'ün sakatlanmasıyla alternatifsiz kalan Trabzonspor yeni 10 numarasını Çek Ligi'nde buldu. Slavia Prag'da forma giyen Rumen futbolcu Nicolae Stanciu ile ilgilenen Karadeniz ekibi ilk teklifini de Çek takımına iletti. İlk görüşmelerde 5 Milyon Euro talep eden Slavia Prag'a Trabzonspor'un teklifi 2.5 Milyon Euro oldu. Slavia Prag , Arap kulübü Al Ahli'den 4 Milyon Euro karşılığında aldıkları oyuncunun bonservisi için bu fiyatın daha altında bir teklifi kabul etmeyeceğini Bordo Mavili yetkililere iletti. Romanya Milli Takımı’nda 42 maça çıkıp, 10 gol atan Stanciu, bu sezon ise toplamda 20 karşılaşmada 4 gol, 4 asistlik performans sergiledi. 



YUSUF ERDOĞAN TRABZONSPOR'A ÇOK YAKIN

Transferde yerli oyunculara yönelen Karadeniz Temsilcisi Kasımpaşa'da ter döken eski oyuncusu Yusuf Erdoğan'a kancayı taktı. Abdullah Avcı'nın kanatlarda alternatifli bir kadro istemesi üzerine harekete geçen Trabzonspor yönetimi Yusuf Erdoğan için yeni bir teklif sundu. Yusuf Erdoğan'ın şuan ki piyasa değeri 1.4 Milyon Euro.    



EDİN VİSCA ADIM ADIM TRABZONSPOR'A

Transferde önceliği orta saha olan Bordo Mavililer, kanatlarda da alternatifli bir kadro kurmak istiyor. Abdullah Avcı'nın isteği üzerine harekete geçen yönetim, yine hocanın başakşehirden öğrencisi olan Edin Visca'yı markaja aldı. Takas+para teklifiyle Başakşehir'in kapısını çalan Karadeniz Temsilcisi Visca için ilk teklifini sundu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Edin Visca için temsilcisi Nedim Hrapovic, 'Dürüst olmak gerekirse, kulüpler düzeyinde ne görüşülüyor, bilmiyorum; ama bazı şeyler duydum. Her zaman bir takım dedikodular olabilir. Edin, Başakşehir'de mutlu ve önceden olduğu gibi Başakşehir'de iyi şeyler yapmaya konsantre oldu. Ayrıca, onun için Başakşehir'le 5 yıllık yeni sözleşme yaptık.' dedi. Başkan Göksel Gümüşdağ'ın onay vermesi durumunda Visca Bordo Mavili formayı giyebilir. 



SOL BEK'E KİLİT İSİM DANNY ROSE

Trabzonspor, Tottenham'da forma giyen yıldız sol bek Danny Rose'u gündemine aldı. Bordo Mavili ekip sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Rose'a 'bonservisini al gel' teklifinde bulundu. Tecrübeli sol bek alacaklarına karşılık bonservisini alabilirse Trabzonspor'la masaya oturacak.



ORTA SAHAYA ALTERNATİF İSİM YUNUS MALLI

Spor Gündemi Transfer programında Trabzonspor'un gündemine dair flaş açıklamalarda bulunan Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan, 'Abdullah Avcı, Yunus Mallı'yı istiyor. Görüşmeler devam ediyor" ifadelerini kullandı. Yunus Mallı'nın Wolfsburg'la olan sözleşmesi bu sezon sonu bitiyor.

ÇEKYA’LI JANKTO GÜNDEMDE

Trabzonspor Sampdoria’da top koşturan orta saha oyuncusu Jakub Jankto’yu kadrosuna katmak için İtalyan kulübüyle temasa geçti. Bordo Mavililer Çekya’lı ismi satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Bu sene Serie A’da oynadığı 16 maçta 4 gol atıp 3 asist yapma başarısı gösteren Jankto takımın vazgeçilmezlerinden olmayı başardı.

JANKTO OLMAZSA ALTERNATİFİ EKDAL

Karadeniz ekibi yüksek maliyeti ve takımdaki konumu nedeniyle Jakub Jankto transferi gerçekleşmemesi durumunda alternatifini yine Sampdoria’da forma giyen Albin Ekdal olarak belirledi. 31 yaşındaki tecrübeli isim için İtalyan ekibinin kapısını çalan Trabzonspor bu oyuncuyu bonservisiyle beraber renklerine bağlamak istiyor. Güncel piyasa değeri 3.2 Milyon Euro olan İsveç’ linin sözleşmesi 30 Haziran 2022’de sona erecek.

ORTA SAHAYA SON ADAY CHİQUİNHO

Trabzonspor Benfica’da forma giyen orta saha oyuncusu Chiquinho’yla da yakından ilgileniyor. İtalyan ekibi Sampdoria’dan Jakub Jankto ve Albin Ekdal için olumsuz yanıt alırsa bu kez rotasını Portekiz’e çevirecek. Portekiz ekibinde istediği kadar süre alamayan Chiquinho ilk 11’de şans bulabileceği bir takıma gitmek istiyor. 25 yaşındaki Portekizli yıldız için Trabzonspor kiralama teklifinde bulunacak. Chiquinho bu sene Portekiz Ligi’nde 6 maçta mücadele etti.   

SAĞ KANATTA ROTASYON İÇİN SİMONE EDERA

Bordo Mavililer Abdulkadir Ömür’ün sakatlığından sonra sağ kanata takviye yapmayı planlıyor. Trabzonspor sağ kanatta forma rekabetini arttırmak için genç oyuncu Simone Edera’yı gündemine aldı. Çizme basınının önde gelen gazetecilerinden Nicola Schira’nın haberine göre Trabzonspor, Torino forması giyen 24 yaşındaki İtalyan için görüşmeye başladı. İtalya’da 4 maçta şans bulabilen Simone Edera için Karadeniz temsilcisi kiralama teklifinde bulunacak.

YORUMLAR 4
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Visca ile 5 yıllık yeni anlaşma yapıldı Editor ...
    Cevapla
  • Mehmet Karadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kasımpaşa fener ve galatasaraya bedava oyuncu veriyor. Birisini de Trabzona versin.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne para varmış Trabzonsporda başkan Ali Koçtan daha zenğin galiba
    Cevapla
  • Alia 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanarya yakma beynini
    Cevapla