Başakşehir RB Leipzig canlı izle | Şampiyonlar Ligi H Grubu mücadelesi canlı seyret!

Başakşehir RB Leipzig canlı izle, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam eden temsilcimiz olan Başakşehir, Alman takımı RB Leipzig’i evinde konuk etmeye hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi H grubunda 5. maçına çıkacak turuncu lacivertliler galip gelmesi durumunda gruptan çıkmak için mücadelesini sürdürecek. Peki Başakşehir RB Leipzig maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte Başakşehir Leipzig maçı canlı izle yöntemi…

Başakşehir RB Leipzig canlı izle | Şampiyonlar Ligi H Grubu mücadelesi canlı seyret!
Başakşehir RB Leipzig canlı izle | Şampiyonlar Ligi H Grubu mücadelesi canlı seyret!
GİRİŞ 02.12.2020 20:28 GÜNCELLEME 02.12.2020 20:28

Süper Lig’de geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan Başakşehir Avrupa Kupalarında da gücünü ispat etmek için sahaya çıkıyor.  H grubunda topladığı 3 puanla son sırada bulunan temsilcimiz 6 puanı bulunan RB Leipzig’i ağırlayacak. Grubun diğer mücadelesinde ise Manchester United ve Paris Saint Germain kozlarını paylaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Carlos del Cerro Grande yönetecek. Kritik mücadele öncesinde turuncu lacivertli temsilcimizde uzun süredir sakatlığı bulunan Caiçara forma giyemeyecek. Konuk takımda ise Hartmann, Henrichs, Hwang, Klostermann, Laimer gibi isimler oynamayacak. Temsilcimizin karşılaşmasını canlı seyretmek isteyen spor severler Başakşehir RB Leipzig maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak? sorusuna yanıt arıyor. İşte Şampiyonlar Ligi  Başakşehir RB Leipzig canlı izle! 

 

 

BAŞAKŞEHİR RB LEİPZİG MAÇI NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. maçında Başakşehir ile Leipzig arasında oynanacak karşılaşma 2 Aralık Çarşamba saat 20:55’te başlayacak. 

 

 

Temsilcimiz Başakşehir’in mücadelesi beIN sports 1’den canlı olarak yayınlanacak.

Fatih Terim Başakşehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande düdük çalacak. Grande’nin yardımcılıklarını Juan Carlos Yuste ile Roberto Alonso Fernandez yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Guillermo Cuadra Fernandez görev alacak.

Karşılaşma öncesinde iki takımın muhtemel kadroları şu şekilde;

BAŞAKŞEHİR: Mert Günok, Rafael, Skrtel, Epureanu, Bolingoli-Mbombo, Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci, Visca, Berkay Özcan, Deniz Türüç, Demba Ba (OKAN BURUK)

RB LEİPZİG: Gulacsi, Konate, Upamecano, Halstenberg, Mukiele, Sabitzer, Kampl,Angelino, Dani Olmo, Forsberg, Poulsen (NAGELSMANN)

BAŞAKŞEHİR RB LEİPZİG MÜCADELESİ CANLI NASIL İZLENİR? 

Bu akşam saat 20:55’te başlayacak karşılaşmanın ülkemizde yayıncı kuruluş olan beIN sports 1 ekranından canlı olarak yayınlanacak. Avrupa ve dünyanın dört bir yanından karşılaşma canlı olarak yayınlanacak. İşte Başakşehir Leipzig mücadelesini canlı yayınlayacak kanalların listesi;

  5 SPORT Israel / HD

  beIN Connect MENA

  beIN Sports MENA 1 HD

  beIN Sports MENA 11 HD

  Belarus 5 Internet (geo/R)

  BT Sport 1 / HD

  bTV Action HD

  C More Sport 1 HD (finland)

  Cosmote Sport 5 HD

  DAZN 1 Bar Deutsch HD

  Digi Sport 1 (rom) / HD

  Look Plus RO / HD

  MATCH! Futbol 2 / HD

  MATCH! Premier / HD 

  Orange Sport HD (svk)

  Polsat Sport Premium 1 HD

  Sky Sport Football Italia / HD

  SportKlub 1 (slovenia)

  Spíler 2 TV / HD

  Stöd 2 Sport / HD

  TSN Malta 5 HD

  TV3 Sport HD Denmark

  V Sport 2 HD (norge)

ŞAMPİYONLAR LİGİ H GRUBU PUAN DURUMU