Türkiye Macaristan maçı hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi maçı ne zaman saat kaçta?

Türkiye Macaristan maçı ne zaman saat kaçta? A Milli Takım UEFA Uluslar Ligi ilk maçında Macaristan’ı konuk edecek. Uluslar Ligi’nde B grubunda yer alan ay yıldızlı ekibimizin Macaristan karşısında sahaya çıkacağı muhtemel kadro belli oldu. Peki Türkiye Macaristan maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Türkiye Macaristan maçı hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi maçı ne zaman saat kaçta?
Türkiye Macaristan maçı hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi maçı ne zaman saat kaçta?
GİRİŞ 03.09.2020 16:04 GÜNCELLEME 03.09.2020 16:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye A Milli Takım UEFA Uluslar Ligi maçında Macaristan ile karşı karşıya gelecek. Sivas'ta oynanacak karşılaşma öncesi aday kadroda birçok genç isim dikkat çekiyor. Şenol Güneş yönetiminde yakaladığı çıkışı sürdürmek isteyen Ay yıldızlı ekibimiz Macaristan karşısında galip gelerek grupta avantaj elde etmenin hesaplarını yapıyor. Peki Türkiye Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Türkiye ve Macaristan'ın karşı karşıya geleceği mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Artus Dias yönetecek. İşte UEFA Uluslar Ligi’nde ilk mücadelesine çıkacak A Milli Takımın muhtemel 11’i ve karşılaşmaya dair detaylar…

 

TÜRKİYE MACARİSTAN MAÇI SAAT KAÇTA?

Türkiye ile Macaristan arasında oynanacak mücadele 3 Eylül Perşembe günü Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma 21.45 ‘de başlayacak.

 

MAÇ ŞİFRESİZ KANALDAN MI YAYINLANACAK?

UEFA Uluslar Ligi B grubu mücadelesinde Macaristan’ı ağırlayacak Ay Yıldızlı ekibimizin maçı Perşembe günü TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak.

MİLLİ TAKIMDA ADAY KADRO BELLİ OLDU!

UEFA Uluslar Ligi’nde Macaristan ve Sırbistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu belli oldu. TFF’den yapılan açıklamaya göre 3 Eylül’de Sivas’ta, Macaristan ve 6 Eylül’de deplasmanda Sırbistan ile karşılaşacak A Milli Takım aday kadrosunda şu oyuncular yer aldı;

Kaleciler: Fehmi Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür, Kaan Ayhan (US Sassuolo), Nazım Sangare (Fraport TAV Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Juventus), Ozan Muhammed Kabak (Schalke 04), Yıldırım Mert Çetin (Verona), Cengiz Umut Meraş (Le Havre), Hasan Ali Kaldırım (Medipol Başakşehir)

Orta saha: Cengiz Ünder (AS Roma), Efecan Karaca (Alanyaspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Mert Hakan Yandaş, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (RC Celta de Vigo), Orkun Kökçü (Feyenoord), Yusuf Yazıcı (Lille), Emre Kılınç (Galatasaray)

Forvet: Ahmed Kutucu (Schalke 04), Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf).

A MİLLİ TAKIM FORMALARI TANITILDI!

A Milli Takım'ın iç saha ve dış saha formalarının tanıtımı yapıldı. Ay-Yıldızlıların UEFA Uluslar Ligi, Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri ve 2022 Dünya Kupası elemelerinde giyeceği formalar yenilendi. Milliler kırmızı iç saha formasını ilk kez 3 Eylül'deki
Macaristan maçında, beyaz dış saha formasını ise 6 Eylül'deki Sırbistan maçında giyecek.

Geleneksel renkler ve güçlü sembollerden ilham alınan hem iç saha hem de deplasman formasında bayrak ve bant, tasarımın merkezini oluşturuyor. Büyütülmüş ay-yıldız, kırmızı bantın ortasında yer alıyor. Bütün koleksiyon 'Türkiyem' temasını baz alarak hazırlandı. Koleksiyon, Milli Takım'ın Türkiye'yi temsil etme gururunu en açık şekilde yansıtıyor.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU!

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'ndaki mücadelede Portekizli hakem Artur Dias düdük çalacak. Dias'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Rui Tavares ve Paulo Soares gerçekleştirecek.Hugo Miguel ise dördüncü hakem olarak sahada yer alacak.

  

YORUMLAR 1
  • Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler aynı ülkeden, hangi ülke bu?
    Cevapla