İsveçli boksör Badou Jack, ABD'li efsane boksör Mike Tyson ile beraber namaz kıldığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

İsveçli boksör Badou Jack, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi boksörleri arasında gösterilen Mike Tyson ile namaz kıldığı videoyu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. "Kardeşlerimle yan yana dua ediyorum" notunu düşen Jack'in videosu kısa sürede büyük beğeni aldı.

2005 yılında veda ettiği ringlere yeniden dönmeye hazırlanan ve Roy Jones Jr ile karşılaşacak olan 54 yaşındaki Tyson, 1990 yılında girdiği hapishanede Müslüman olmuş ve Malik Abdülaziz ismini almıştı.
 

Yorumlar 63 Yorum Var
  • serhad 30.08.2020 21:00
    Kıyama kalktıklarında ayaklarını birbirlerine değdiriyorlar
  • serhad 30.08.2020 20:57
    Kıyama kalktıklarında ayaklarını birbirlerine değdiriyorlar
  • mmed 24.08.2020 01:45
    adamın evret yeri açık değil ayakkabı ile namaz kılınır.
  • Vatandaş54 24.08.2020 01:07
    Allah kabul etsin. Şov falan denmez sonuçta tarzda riya olmaz ve aşikar yapılır. Mike Tyson bazı yaptığı menfi hareketleri sebebiyle belki seveni az ama büyük bir kitleye hitap ediyor. İnşaallah bazılarının hidayetine vesile olurlar. Namaz ile ilgili ayakkabı ile kılınmaz diye bir şart yok. Asıl sıkıntı imamlık yapan kişide. Dinen örtünmesi farz olan ve namazın da farzı olan diz kapaklarından göbeğe kadar kapanması şartına uymuyor. Ki bu Farz. Farz yerine gelmezse yapılan ibadet batıl olur yani ibadet olmaz. İslam'da öncelik ilk ayette olduğu gibi oku yani öğren sonra uygulamayı yap. İbadet nasıl yapılır öğrenip kuralına göre yapılmalı.
  • mustafa kose 24.08.2020 00:54
    once namazin sartlarini konusalim ? iki mezhep farkliligini ? HANEFILERE GORE olmaz dedrim safilere gore olur demem cunku mezheplere gore ayrilmis onun icin bilemedigimiz sorulara cevap yok ehlisine sorun tartismayin
Daha fazla yorum görüntüle