Galatasaray son dakika transfer: Aslan’dan Cavani ve Higuain hamlesi

Galatasaray son dakika transfer haberleri gelişmesi yaşanıyor. Galatasaray’ın golcüsü Falcao’ya Dubai’den talip çıktı. Al Wahda takımının radarına takılan Kolombiyalı forvet şartlar sağlanırsa Galatasaray’dan ayrılabilir. Galatasaray’ın gündeminde Falcao’nun boşluğunu dolduracak iki isim var. İşte Galatasaray’da gündeme bomba gibi düşen Higuain ve Cavani iddiası! İşte Galatasaray son dakika transfer gelişmesi…

Galatasaray son dakika transfer: Aslan’dan Cavani ve Higuain hamlesi
Galatasaray son dakika transfer: Aslan’dan Cavani ve Higuain hamlesi
GİRİŞ 02.07.2020 17:48 GÜNCELLEME 02.07.2020 17:49
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray transfer gelişmelerinde hareketli saatler yaşanıyor. Falcao’nun takımdan ayrılmasının gündeme gelmesinin ardından Galatasaray alternatif isimlere yöneldi.  Yönetim kurulunda alınan karara göre Falcao ayrılmak isterse gitmesine izin verilecek.  Kolombiyalı oyuncunun takımdan ayrılma ihtimaline karşın Galatasaray’da forvet arayışlarına başladı. PSG ile sözleşmesi biten Edinson Cavani, ve Juventus'tan ayrılmak isteyen Higuain Galatasaray’ın transfer listesinde. Son kararı Fatih Terim verecek… İşte son dakika Galatasaray transfer haberleri

 

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

EDİNSON CAVANİ İLK ADAY!

Abdurrahim Albayrak, mayıs ayı içinde pek çok farklı menajerin önüne getirdiği Cavani’yi yönetim kuruluna sundu. Yönetim oyuncuyla temas kurmadan önce Terim’den onay alacak.Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera'nın, Edinson Cavani transferi için aracı olmaya hazır olduğu ve 3 oyuncuyu, Türkiye'ye gelmeye ikna edebileceği düşünülüyor.

HİGUAİN JUVENTUS’TA MUTSUZ

Galatasaray’ın transfer listesindeki bir diğer isim Gonzalo Higuain, İtalya’da yaşanan salgın hastalık sebebiyle İtalya’ya geri dönmeyi düşünmüyor. Annesinin ciddi hastalığından dolayı Juventus hikayesini sonlandırmayı düşünen forvet oyuncusu Galatasaray’ın alternatif forvet adaylarının başında geliyor. Higuain ile ilgili son kararı teknik direktör Fatih Terim verecek. (fotomaç)

FALCAO’YA RESMİ TEKLİF GELDİ

Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna kattığı ve Süper Ligde oynadığı 16 karşılaşmada rakip fileleri 10 kez sarsan Kolombiyalı yıldız Falcao’ya Arap takımlarının ilgisi sürüyor. Arabistan basınında yer alan bilgilere göre Radamel Falcao ile Dubai kulübü Al Wahda, görüşmelere başladı. Gelen bilgilere göre Al Wahda kulübü yöneticileri Falcao’y a gelecek sezondan itibaren başlayacak şekilde resmi teklif yaptı. (fotomaç)

EMRE KILINÇ iLE ANLAŞMA TAMAM!

 

Süper Ligde transfer çalışmalarına erken başlayan Galatasaray Sivasspor ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek kanat oyuncusu Emre Kılınç ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. 

Sivasspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu bu sezon ligde Sivasspor formasıyla 26 maçta görev alan 1994 doğumlu kanat oyuncusu 8 gol ile 6 asist yaptı. 

Emre Kılınç'ın menajeri William D'Avila, "Emre Kılınç kesin olarak İstanbul'da bir kulüpte oynayacak. Biz bir karar verdik ancak bunu maçlar bitince açıklayacağız." ifadelerini kullandı. (ajansspor)

ARDA TURAN YUVAYA DÖNÜYOR!

Barcelona ile sözleşmesi biten Arda Turan konusunda,  Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in inadının kırıldığı ve sezon sonunda yıldız oyuncuyla imzaların atılacağı öğrenildi. 

Başakşehir ile yolları ayrıldıktan sonra uzun süre Galatasaray gündeminde yer alan oyuncu Teknik direktör Fatih Terim'in yoğun ısrarlarına rağmen Başkan Mustafa Cengiz'in veto ettiği transfer gerçekleşmemişti.

Yeniden Sarı-Kırmızılı formayı giyme konusunda çok istekli olan Arda Turan'ın sürekli Fatih Terim'le temas halinde olduğu ve sezon biter bitmez bu transferin resmileşeceği gelen bilgiler arasında. (Takvim)

OĞULCAN ÇAĞLAYAN GALATASARAY İLE ANLAŞTI

Galatasaray’ın anlaştığı iddia edilen  Oğulcan Çağlayan transferinde hareketli dakikalar yaşandı.Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yeni sezon öncesi transfer rekabetindeki son isim Oğulcan Çağlayan oldu. 

Sarı-lacivertlilerin, uzun süredir kamuoyunda Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Oğulcan'ı arayarak durumu, transfer planları hakkında bilgi aldığı ortaya çıkmıştı.Mert Hakan Yandaş transferinde önemli rol oynayan Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu'nun Oğulcan Çağlayan'ı da telefonla aradığı öğrenildi.

 Emre Belözoğlu'nun transferi için aradığı genç futbolcu, "Ben Galatasaray ile anlaştım" yanıtını vermişti. (sporarena)

YORUMLAR 9
  • serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    arda nın gs gelmesi çok yanlış . bırak yaşı geçmiş hugieni ikinci üçüncü ligde ne messsiler ronaldolar var zaten batmış kulüpler
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Arda gelsin.Gsli zaten.Hugiain ve Cavani Gsye gelmez.
    Cevapla
  • sdc 3 yıl önce Şikayet Et
    Cavani imkansız ama higuin gelebilir
    Cevapla
  • Rafet 3 yıl önce Şikayet Et
    Cavani ve Hugain transferi çok zor imkansız gibi artık böyle transferler çok zor Falcao müzmin sakat onu gönderip belki bonservisi elindeyse belki
    Cevapla
  • Almancı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ha bi bunlar eksikti, yaşlarını doldurmuşlarmı bari...? En az 33-34 olmalı burada bi iş yapacaksa!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle