Galatasaray transfer haberleri! Chelsea'nin orta saha oyuncusunu alıyor

Galatasaray'da transfer heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Transfer döneminin hareketli takımlarından olan ve Şampiyonlar Ligi kadrosu kuran Galatasaray uzun uğraşlar sarf ettiği dünyaca ünlü forvet Falcao'yu takıma katabilecek mi? Geçtiğimiz günlerde Emre Mor'u kiraladığını açıklayan Galatasaray son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Cimbom Chelsea’de forma giyen Bakayoko'nun peşinde.

Galatasaray transfer haberleri! Chelsea'nin orta saha oyuncusunu alıyor
Galatasaray transfer haberleri! Chelsea'nin orta saha oyuncusunu alıyor
GİRİŞ 05.08.2019 10:53 GÜNCELLEME 05.08.2019 11:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray transfer haberleri taraftarı heyecanlandırmaya devam ediyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi için güçlü ve alternatifli bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray dünyaca ünlü forvet Falcao'yu transfer etmeye hazırlanıyor. 05 Ağustos Galatasaray transfer haberlerine göre geçtiğimiz sezon Milan'da kiralık olan Chelsea'da forma giyen Fildişi Sahili asıllı Fransız orta saha Bakayoko'nun peşinde. Bonservis değeri 35 milyon Euro olan Bakayoko Chelsea’ye 1.5 milyon Euro’luk kiralama teklifi, Bakayoko’ya da 2.8 milyon Euro yıllık ücret önerilecek. İşte son gelişmelerle birlikte Galatasaray son dakika transfer haberleri...

CHELSEA YILDIZ BAKAYOKO GALATASARAY'IN RADARINDA

Fernando ve Ndiaye’nin ayrılığı sonrasında orta saha hattına Jean Michael Seri’yi dahil eden Galatasaray Kulübü, yeni gözdesini de İngiltere’den buldu!

Sarı kırmızılılar, İngiliz devi Chelsea’de forma giyen Tiemoue Bakayoko’yu kiralamak için harekete geçti. Galatasaray Yönetimi, 25 yaşındaki futbolcuyu ‘Seri’ formülü ile kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

G.Saray, Chelsea’nin geçen yıl Milan’a kiraladığı Bakayoko için Maviler’in kapısını çalacak. Aslan, 25 yaşındaki oyuncuyu kiralamak için 1.5 milyon Euro’luk teklif yapacak.

Fildişi Sahilli oyuncuya da vatandaşı Seri’ye olduğu gibi 2.8 milyon Euro para önerilecek. Teknik direktör Fatih Terim, orta sahada geçen yılkinden daha güçlü olmaları gerektiğinin altını her fırsatta çizerken, yönetime verdiği transfer raporunda da bunun üzerinde önemle durmuştu.

ONYEKURU GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTİYOR

Henry Onyekuru yeniden Galatasaray forması giymek için her şeyi yapıyor. Geçen sezon çok kritik goller atan ve şampiyonlukta önemli pay sahibi olan genç futbolcu, Everton'ın kendisi için Monaco'nun teklifini kabul etmesine rağmen Fransa'ya gitmeyi reddetti. Kendisini evlendiği için tebrik etmek üzere arayan teknik direktör Fatih Terim'e, "Galatasaray'dan ayrılmak istemiyorum" diyen yıldız oyuncunun bu davranışı büyük takdir gördü.

 

MİTROGLOU GALATASARAY'DA KALIYOR

Marsilya'dan 1.5 sezon için kiralanan Kostas Mitroglou elde kalacak gibi. Yönetim, ikinci forvet olarak Cenk'i düşünürken, Yunan golcünün sözleşmesini feshedip göndermek amacında. Ancak 31 yaşındaki santrfor ayrılığa sıcak bakmıyor.

 

BEKLENEN SATIŞ GERÇEKLEŞTİ DİAGNE İLE YOLLAR AYRILIYOR

Sarı-kırmızılılar sonunda Mbaye Diagne'yi göndermeyi başardı. Kasımpaşa'da attığı gollerle dikkat çekip, Galatasaray'a imza atan Senegalli yıldız, yeni yuvasında 11 kez fileleri sarssa da taraftarla yıldızı barışmamıştı. 13 milyon euro ödenerek alınan 27 yaşındaki santrfor, 14 milyon euro'ya Katar ekibi Al Rayyan'a satıldı.

LUCAS BİGLİA ASLAN YOLUNDA

Yeni transfer Jean Michael Seri’nin yanına aynı kalitede bir oyuncu daha transfer etmek isteyen Galatasaray’ın gündemine aldığı ismin Milan’da forma giyen Lucas Biglia olduğu öğrenildi. 

İtalyan kulübünün gözden çıkardığı 33 yaşındaki futbolcu için devreye giren Sarı-Kırmızılılar, tüm imkanları zorlayacak.

Tecrübeli futbolcuyu bir başka Serie A ekibi Genoa’nın da istediği ve bu transfer için de 6 milyon euro gibi bir bütçe ayırdığı belirtilirken, Cim-Bom’un da bu oyuncuyu almak için en az bu kadar rakamı gözden çıkarması gerekecek. 

FENERBAHÇE'NİN İSTEDİĞİ ERTUĞRUL ERSOY İÇİN GALATASARAY DEVREDE

Daha önce hakkında Lecce ile anlaştığı haberleri çıkan Ertuğrul Ersoy için Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray da devreye girdi. Yeni sezonda savunma tandemini Marcao - Luyindama ikilisiyle oluşturacak olan Galatasaray, bu oyuncular için iyi bir yedek arayışına girdi.  Bu bölge için ilk aday geçtiğimiz sezon Süper Lig'e vedan eden Bursaspor'dan Ertuğrul Ersoy.

SAMATTA ELDEN KAÇIYOR

Galatasaray ile adı anılan Genk'in forveti Mbwana Samatta için Fransız ekibi Lille'in devreye girdiği yazıldı. Fransız basınında yer alan haberlerde, Lille, Leao'yu Milan'a sattıktan sonra golcü arayışına girdi.

EMRE MOR İÇİN KAP AÇIKLAMASI GELDİ

Galatasaray Kulübü'nden KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Emre Mor ve Kulübü RC Celta De Vigo ile oyuncunun 2019-2020 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 600.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Yapılan anlaşmaya göre 31.05.2020 tarihine kadar Şirketimizin net 8.000.000 Euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Futbolcuya ise 2019-2020 futbol sezonu için net 725.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir" denildi.

YORUMLAR 2
  • Atabey 4 yıl önce Şikayet Et
    Onyekuru mutlaka alınmalı..
    Cevapla
  • altair 4 yıl önce Şikayet Et
    toplayın ihtiyarları bakalım emekliler takımı ile iyi iş yaparsınız metin oktayı da hagiyide tanjuyu prekaziyide alın oldu olacak
    Cevapla