Yiğit Şardan cimbom'a ne vaat ediyor

Galatasarayspor kulübü başkan adayı Yiğit Şardan göreve geldiği taktirde, camiayı ayağa kaldırmayı vaat ediyor. Gerets gidecek, Lucescu gelecek. İyi bir 10 numara alınacak. İlk yıl için futbola 40 milyon dolar ayrılacak. Stat yapılacak..

Yiğit Şardan cimbom'a ne vaat ediyor
Yiğit Şardan cimbom'a ne vaat ediyor
GİRİŞ 17.03.2006 06:42 GÜNCELLEME 17.03.2006 06:42

Futbola neşter vurulacak
Galatasarayspor kulübü başkan adayı Yiğit Şardan göreve geldiği taktirde, camiayı ayağa kaldırmayı vaat ediyor. Ekibiyle birlikte kurtuluş reçetesi hazırlayan Şardan'ın neler ilk iş olarak futbolu, diğer branşlardan ayıracak. Şardan, Futbol A.Ş.'yi kurup, yüzde 40'ını halka açmayı ve futbola  ilk yıl için 40 milyon dolar kaynak aktarılacak.

İliç de gönderiliyor
Şardan, Teknik Direktör Eric Gerets'le sezon sonuna kadar devam edecek. Ancak Lucescu ile anlaşan Şardan, önümüzdeki yıl takımı Rumen teknik adama emanet edecek. Kadroda ise revizyon var. İliç'in yerine süper bir 10 numara alınacak. Bunun için araştırmalar sürüyor. Alınacak futbolcunun Brezilya ya da Arjantin'den olması hemen hemen kesin gibi.

Erkan'la anlaşıldı
Galatasaray, yurt içinden hem tecrübeli hem de genç oyuncuları kadrosuna katacak. Şardan, Gençlerbirliği'nden Erkan'la anlaştı. Kayserispor'dan Bülent Bölükbaşı için de girişimler sürüyor. Bu isimlerin yanı sıra Galatasaray genç futbolcuları da kadrosuna katacak. Şardan, Ali Sami Yen Stadı için hemen kolları sıvayacak. En az 50 bin kişilik bir stat yapılacak.


Beyazıt kilit isim

GALATASARAY'da kongre yaklaşırken, eski başkanlardan Selahattin Beyazıt'ın tavrı gündeme bomba gibi düştü. Yiğit Şardan'ı desteklediğini ima eden Beyazıt kongrenin de seyrini değiştirecek.


Konsensüs arayışı

GALATASARAY'da seçim öncesi konsensüs arayışları sürerken, Semih Haznedaroğlu'nun Yiğit Şardan lehine çekileceği iddia edildi. Alp Yalman'ın ise önümüzdeki günlerde Şardan ile bir kez daha görüşeceği belirlendi.


Aysal'a baskı var

SARI-Kırmızılı kulübün hisselerini elinde bulunduran Ünal Aysal'a Yiğit Şardan'ın listesine girmesi için baskı var. Şardan, Aysal'la iyi bir diyalogları olduğunu söylerken, önümüzdeki günlerde sürpriz bir gelişmenin olabileceği öğrenildi.


(Takvim)