Yanal'a ağır eleştiri! "İstifa da bir erdemdir"

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 12 haftada 6 mağlubiyet alan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'a eleştiriler giderek artıyor.

GİRİŞ 28.11.2016 09:35 GÜNCELLEME 28.11.2016 09:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor yazarı Harun Şen, ÜLKE TV'de açıklamalarda bulundu. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın maç sonrası yaptığı açıklamaları eleştiren Harun Şen, alınan onca mağlubiyetin ardından Trabzonspor'un zorlu bir virajdan geçiş yaptığını belirten Yanal'a isyan bayrağını açtı.

İşte Harun Şen'in canlı yayında yaptığı açıklamalar;

"Ersun Yanal artık istifa etmeli"

"Trabzonspor 14. sırada. Liderlerle arasında 18 puan fark var. Trabzonspor'un şampiyonluk şansı henüz ligin 12. haftası olması rağmen bitmiştir. Bu tablonun ardından Ersun Yanal'ın artık istifa etmesi gerekir. Gerektiğinde yapabilirseniz istifa da bir erdemdir.

"Hiç devre arasını bekleme"

Belki başka bir teknik adam gelse aşı tutacak. Trabzonspor buraya yakışmıyor. Trabzonspor'da başkan elinden geleni yapıyor. Arkanda futbol aşığı bir şehir var ama sen bu kulüpte başarılı olamıyorsun. Hocam Trabzonspor'u yol yakınken bırak. Hiç devre arasını bekleme. Trabzonspor'un lig sonunda 8. veya 10. sırada olması bir şey ifade etmez. Yol yakınken Ersun Yanal bırakıp gitmelidir."

YORUMLAR 5
  • 61çaykara 7 yıl önce Şikayet Et
    Yanal 3 sefer gelmiş. Sanki öncekilerinde çok başarılı oldu da tekrar aynı adamı getiriyorsun. Adam mı kalmadı memlekette onun kadar yapamayacak. Yani perşembenin gelişi çarşambadan belli idi. Bence de Tranzon şehrine yakışmıyor bu teknik adam. İstifa etmeli
    Cevapla
  • hacı çelik 7 yıl önce Şikayet Et
    Ersun yanal alıyor maaşını biliyor işini . Futbolcu sahada ruh gibi dolaşıyor kimsenin umurunda değil. Yusuf şu bu kafasına göre takılıyor. rakip 10 kişi hemde 62 dakika maç 0-0 dakika doksan yanal oyuncu değiştiriyor. bu adamla bu iş olmaz ramazan yusuf yazıcı abdulkadir nerde bu çocuklar bu takımda her zaman oynar. en az bero kadar onazi kadar ndoy kadar oynarlar. yazık kendi değerlerini çöpe atanlara.
    Cevapla
  • trabzon 7 yıl önce Şikayet Et
    zoru başaracak hocamın arkasındayız gel git yok şampıyon yaparsa bu yazıları yazabılecekmısınız. bizler taraftar olarak kıza bılırız ama teknık heyet bu iş görecek.
    Cevapla
  • Trabzonspor. 7 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Yanal Turkiyenin en iyi Teknik D. Futbolcularda iş yok.. Hepsi kirilgan kiz gibi.Forvet yok.. Zaman lazim bu seneyi toparlanma yili olarak dusunelim.Boş konusmayin..Egoist Şenol vardida ne oldu cokmu iyi oldu :) Yonetim ve ersun iyidir iş futbolcu kimyasinda..
    Cevapla
  • Plm 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam boş şamar oğlanına çevirdi trabzonu şenol güneş in kıymetini bilmezssen bırakır beşiktaşta başarıdan başarıya koşar bu tek başarısı değil milli takımı da uçurdu zamanında şu an Türkiyede birtek onu görüyrum adam akıllı
    Cevapla