İstanbul'daki final tehlikede! UEFA'dan skandal plan

UEFA'nın Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin maçlarıyla ilgili 17 Haziran'da karar verecek. UEFA Yönetim Kurulu, turnuvalar için tüm alternatif planların hazırlanması adına ilgili birimlerine direktif verdi.

İstanbul'daki final tehlikede! UEFA'dan skandal plan
İstanbul'daki final tehlikede! UEFA'dan skandal plan
GİRİŞ 01.06.2020 15:08 GÜNCELLEME 01.06.2020 15:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

UEFA'nın önündeki formüllerden biri klasik formatta devam etmek. UEFA'nın en büyük isteği bu. Buradaki sıkıntı ise Avrupa Birliği'nin ülkeler arası yayılımı durdurmak adına geçişlere izin vermemesi. Bu nedenle, son 16 rövanş maçları yapıldıktan sonra son 8 takımın tek maç sistemiyle devam etmesi bir formül olarak masada duruyor.

 

 

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI PROBLEM

AS'ta yer alan haberde en çok desteklenen fikir 'Final Four'. Buradaki problem ise çeyrek final maçlarının nerede ve nasıl oynanacağı. Seyircisiz oynanacak ancak bu maçlar çift maçlı eleminasyon sistemiyle mi, yoksa tek maç ve tarafsız sahada mı olacak belirsiz.

 

 

İSTANBUL YERİNE 2 ŞEHİR ADAY

Tek şehirde 2 yarı final, 1 final formülü üzerinde ise yeni bir stadyum belirlenmesi gündemde. Final Four organizasyonunun İstanbul'dan alınarak Münih veya Lizbon'a götürülmesi gündemde. Organizasyon İstanbul'dan alınsa dahi, yapılan yatırımlar nedeniyle başka bir organizasyonun verileceği belirtildi. Final maçı ise 29 Ağustos'ta oynanacak.

YORUMLAR 3
  • kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    ayıdan post gavurdan dost olmaz
    Cevapla
  • vatann 3 yıl önce Şikayet Et
    İstediğin kadar uğraş,önlem al,herşey gavurun iki dudağı arasında, ingiltereye versinler orda hiç salgın yok nasılsa
    Cevapla
  • Ercan Uzunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yenimi farkina vardiniz?Almanya haftalar öncesinde zaten UEFA,ya basvurdu,Türkiye,den alip bize verin diye.Insallah Türkiye önlenini almistir.Plan denildigi gibi Final four yapmak ve bu demekki birden fazla mac yapilacak ve Almanya bunun Türkiye,de yapilmasini istemiyor,haftalar öncesinden baskiya basladilar bile.Almanya,da yasiyorum ve bu dediklerimin kaynagida Alman medyasi.
    Cevapla