Cüneyt Çakır'a Devler Ligi'nde görev!

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda oynanacak olan Tottenham-Leipzig karşılaşmasını yönetecek.

Cüneyt Çakır'a Devler Ligi'nde görev!
Cüneyt Çakır'a Devler Ligi'nde görev!
GİRİŞ 17.02.2020 13:16 GÜNCELLEME 17.02.2020 13:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

 FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, İngiltere'nin Tottenham ile Almanya'nın Leipzig takımları arasında 19 Şubat Çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu müsabakasını yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Tottenham Hotspur Stadyumu'nda, TSİ 23.00'te başlayacak karşılaşmada Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Halil Umut Meler'in dördüncü hakem olacağı karşılaşmanın VAR hakemliğini Mete Kalkavan ve Abdulkadir Bitigen üstlenecek.

YORUMLAR 7
  • Kaan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunu devler ligine gönderin gitsin. Türkiye Liginde, maç sonucunu etkileyen çok bariz hatalar yapıyor. Fenerbahçe-Beşiktaş maçında, Beşiktaş'ın 3 penaltısını vermedi. Ayrıca 3 kişinin Diabi'yi çelme takıp düşürerek aldığı ve Ozan'ın gol attığı pozisyonda, golden önceki bariz faulü de görmezden gelip vermedi. Trabzon-Sivas maçında da, Trabzon lehine kararlar verdi. Sivas'ın golünü, penaltısını ve faullerini vermedi.
    Cevapla
  • aykut 4 yıl önce Şikayet Et
    abartmayalın sıradan maç vermişler çok daha önemli maçlar vardı
    Cevapla
  • Yunus kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Kımin lobisi kuvvetliyse o kazanır cüneyt varsa o iş tamam
    Cevapla
  • akkartal 4 yıl önce Şikayet Et
    eyyam çakır
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    uefa nin yerinde olsam ts svs macina bi bakardim ondan sonra kaar verirdim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle