Thiago Silva: Falcao'yu aklıma yazdım

Paris Saint-Germain'in kaptanı Thiago Silva, Galatasaray ile karşılaşacakları maç öncesinde konuştu.

Thiago Silva: Falcao'yu aklıma yazdım
Thiago Silva: Falcao'yu aklıma yazdım
GİRİŞ 30.09.2019 19:15 GÜNCELLEME 30.09.2019 19:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Galatasaray - Paris Saint Germain maçı öncesinde Fransız temsilcisinin kaptanı Thiago Silva, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Takım olarak maça hazır olduklarını belirten Silva, ''Ruh halimiz pozitif, oldukça sakiniz. Kolay bir maç olmayacağını biliyoruz. Takım olarak hazırız. Real Madrid maçında olduğu gibi iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Bu da tur atlamak için büyük avantaj olacak.'' sözlerini kullandı.

Stoper hattındaki partnerleri hakkında da konuşan tecrübeli futbolcu, ''Hem Kimpembe hem de Diallo yetenekli oyuncular. Kimle oynarsam oynayayım benim için fark etmiyor. Zaten PSG'de oynayan tüm futbolcular yeteneklidir.'' dedi.

''FALCAO'YA RAKİP OLMAKTAN ÇOK ZEVK ALIYORUM''

Galatasaray'ın forveti Radamel Falcao'yu da değerlendiren Brezilyalı futbolcu, 'Falcao'yu aklıma yazdım diyebilirim. Markaj altında olacağım. Falcao çok özel bir oyuncu. Kolombiya'ya karşı oynarken de ona rakip olmaktan çok zevk alıyordum. Kendi kapasitenizi test etmek için karşılaşabileceğiniz en iyi forvetlerden bir tanesi.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    falcao bu mactada duzgun gol atamazsa kaybolsun
    Cevapla
  • Trtr 4 yıl önce Şikayet Et
    Falcao zaten kayıpları oynuyor daha ne kadar kaybolacakki ne mücadele var nede takım arkadaşlarını itekleyici güç nede yıpratıcı forvet daha ne kadar yok olabilirkini oynuyor
    Cevapla