PSG hocasından Galatasaray yorumu!

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak PSG'de teknik direktör Thomas Tuchel, açıklamalarda bulundu.

PSG hocasından Galatasaray yorumu!
PSG hocasından Galatasaray yorumu!
GİRİŞ 29.09.2019 14:23 GÜNCELLEME 29.09.2019 14:27
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a konuk olacak olan Paris Saint-Germain'de teknik direktör Thomas Tuchel, İstanbul'da kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi.

 

 

"BİZİ ZOR BİR MAÇ BEKLİYOR"

Kylian Mbappe'nin sakatlıktan yeni çıkması ve Neymar'ın Şampiyonlar Ligi'nde cezalı olmasının kendilerini zorladığını itiraf eden Tuchel, "Mbappe ile maçtan sonra konuştum ve 30 dakikada yorulduğunu söyledi. Ona vereceğimiz süre konusunda dikkatli olmalıyız. Kalitesini göstermesini sağlamalıyız. Galatasaray maçında Neymar da cezası sebebiyle olmayacak. Bizi zor bir maç bekliyor" dedi.

 

 

"KANITLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Neymar'ın yokluğunun üstesinden gelebileceklerini dile getiren Tuchel, "Geçen sezon Neymar olmadan maçlar kazandık. Birçok kez sakatlık yaşadı ve onsuz oynayabileceğimizi kanıtladık. Bunu tekrar kanıtlamaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

"G.SARAY'DAN ÖNCE RİSK ALMAK İSTEMEDİM"

Mauro Icardi'yi Galatasaray maçına sakladığını vurgulayan Tuchel, "Icardi yeni iyileşti. Bu maçta 10 dakika oynatmayı düşünüyordum ama fiziksel olarak şüphelerimiz vardı. Galatasaray maçından önce risk almak istemedim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 10
  • alican 21 4 yıl önce Şikayet Et
    siz gidin (psg) kralını gelsin (monaco)
    Cevapla
  • Anti-febe 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada olamamak çok acı veriyor olmalı bu febelilere. O müziği duymak bile yetiyor oysaki. Febe ağlamaaaa:)))
    Cevapla
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    bu gece hüzün gecesi olacak gibime geliyor.İki pası yapamayan cimbomla.rakibe tam saha pres uygulayan psg arasındaki maçta gol rekoru kırılabilir.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Geseliler Fenerin avrupa maçlarında nedense ülke puanını düşünmez desteklemez, kendi maçlarına gelince ülke puanı edebiyatı yapar yersen.. PSG'ye başarılar diliyorum.
    Cevapla
  • Hacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Tipik Fenerli.... sadece GS değil diğer hiçbir takımımızın başarısını veya çabasını hazmedemiyorsunuz , sizden zaten başka bir beklentide düşünülemez. Maç günü Fransa forması giyersin tam olur...
    Cevapla
  • Hamza 4 yıl önce Şikayet Et
    Emre mor bunlara bir Gol atarsa Tuchelbir daha alanyaya dönemez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle