Devler Ligi'nde eşleşmeler belli oldu!

Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kura çekimi yapıldı.

Devler Ligi'nde eşleşmeler belli oldu!
Devler Ligi'nde eşleşmeler belli oldu!
GİRİŞ 18.03.2016 13:02 GÜNCELLEME 18.03.2016 14:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı kura çekimini, UEFA Müsabaka Direktörü Giorgio Marchetti ve İtalyan eski futbolcu Gianluca Zambrotta gerçekleştirdi.

Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona'nın Atletico Madrid'le eşleşmesi milli futbolcunun bir kez daha eski kulübüyle karşı karşya gelmesine neden olacak.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde:

Wolfsburg (Almanya) - Real Madrid (İspanya)
Bayern Münih (Almanya) - Benfica (Portekiz)
Barcelona (İspanya) - Atletico Madrid (İspanya)
Paris Saint-Germain (Fransa) - Manchester City (İngiltere)

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalin ilk maçları 5-6 Nisan'da, rövanşları ise 12-13 Nisan'da oynanacak. Avrupa Ligi'nde ise ilk maçlar 7 Nisan'da, rövanşlar ise 14 Nisan'da yapılacak.

YORUMLAR 2
  • Ferhat 8 yıl önce Şikayet Et
    Fb önde iken bile hakemle oynadıkca oynadılar kırmızı kart görmek için resmen hakeme yalvardılar ve sonuclarına katlandılar..Hakem çok iyi maç yonetti.Verdiği bütün kararlar doğruydu sadece Caneri'de atmalıydı 4 kırmızı olmalıydı..Fb avrupa ligini Türkiye ligi sandı heralde..Hakem istedikleri gibi olmayınca gerildiler haliyle normal :)
    Cevapla
  • hmd 8 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeye yazık oldu neden türk futbolcular kırmızı kart görüyor yabancı futbolcular görmüyor yabancılar aklı selim hareket ediyor 2-1 ken defans yapıptur atlayabilirlerdi amatörce elendiler yazıkoldu ülkemiz için moral olacaktı
    Cevapla