Mert Günok'tan rekabet açıklaması! "Her kalecinin..."

A Milli Takım'da Mert Günok, "Çok değerli kaleciler var, alttan gelen isimler var. Biz de bu rekabetin içindeyiz." dedi.

Mert Günok'tan rekabet açıklaması! "Her kalecinin..."
Mert Günok'tan rekabet açıklaması! "Her kalecinin..."
GİRİŞ 20.03.2023 19:43 GÜNCELLEME 20.03.2023 19:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri ilk iki maçında Ermenistan ve Hırvatistan'la karşılaşacak A Milli Takım'da Mert Günok, akşam antrenmanı öncesinde soruları yanıtladı.

EURO 2024 Elemeleri'yle ilgili deneyimli kaleci, "Benim için kolay olmadı geçtiğimiz sene. Ağır bir sakatlık yaşadım. Futbol hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım. Futbolun içinde bunlar var. Hedeflerim doğrultusunda buralara geleceğime inanıyordum. Stefan Kuntz hocamızla da sürekli iletişim halindeydik. Her zaman benim performansımla ilgilendi. Önemli bir yolun başlangıcındayız. Zorlu bir yolun başlangıcı olacak. Deplasmanda Ermenistan'la oynayacağımız maçla ilgili farklı görüşler olabilir ama biz saha içinde kalıp galip gelerek çok daha zorlu Hırvatistan maçına hazırlanacağız. Bunu daha önce yaptık yine yapacağımıza inanıyorum. Hedefimiz Almanya." ifadelerini kullandı.

Milli takımda çok kaliteli oyuncular olduğunu söyleyen Mert Günok, "Bu takımda yurt dışında oynayan çok kaliteli oyuncular var. Daha önce birlikte oynadığım oyuncular da var. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmayı başarmıştık. O döneme göre daha olgun ve genç oyuncular var. Yolumuzun güzel olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Milli takımda kaleciler arasındaki rekabetle ilgili soruya ise Mert Günok şu yanıtı verdi:

"Çok değerli kaleciler var, alttan gelen isimler var. Biz de bu rekabetin içindeyiz. Bu rekabet de milli takıma yarayacaktır. Her oyuncunun, her kalecinin olmak istediği yer burası. Hepimiz bunun için çalışıyoruz."

Mert Günok sözlerini şöyle tamamladı:

"Şenol hoca geldikten sonra oynamaya başlamıştım. Onun da katkısı var burada olmamda. Umarım güzel bir şekilde başlayıp bitirebiliriz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • T d 1 yıl önce Şikayet Et
    Mert çok iyi bir kaleci
    Cevapla