Sürpriz ayrılık! A Milli Takım'dan Bayern Münih'e

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takımı'nın kaleci antrenörü Michael Rechner'in, Bayern Münih kulübünde başladığı yeni görevi nedeniyle teşekkür mesajı yayımladı.

Sürpriz ayrılık! A Milli Takım'dan Bayern Münih'e
Sürpriz ayrılık! A Milli Takım'dan Bayern Münih'e
GİRİŞ 20.03.2023 20:03 GÜNCELLEME 20.03.2023 20:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

A Milli Takımın kaleci antrenörlüğü görevini üstlenen Michael Rechner'in yerine Emrah Karakovan'ın getirildiği açıklandı.

TFF resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"A Millî Takımımızın teknik heyetinde yaklaşık 1,5 yıldır kaleci antrenörü olarak çalışmakta olan Michael Rechner'in Almanya'nın Bayern Münih kulübünde kısa süre önce başladığı yeni görevi nedeniyle, bundan böyle Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki mesaisine devam edemeyeceğini üzülerek belirtmek isteriz. A Millî Takımımız için yapmış olduğu özverili çalışmalarından dolayı Rechner'e içtenlikle teşekkür eder, kariyerindeki başarılarının devamını dileriz. Rechner'in görevini, mart ayı kampından başlayarak kendisiyle daha önce de A Millî Takım'da çalışmış olan Emrah Karakovan üstlenecektir."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Alper Boğuşlu varken, neden elin Almanı gelir, anlamak mümkün değil.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı hayranlığı
    Cevapla