Uğurcan Çakır'dan Altay Bayındır açıklaması

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, katıldığı bir ödül töreninde konuştu. Çakır, son dönemde performansı nedeniyle eleştirilen Altay Bayındır'a destek çıktı.

Uğurcan Çakır'dan Altay Bayındır açıklaması
Uğurcan Çakır'dan Altay Bayındır açıklaması
GİRİŞ 10.11.2022 09:54 GÜNCELLEME 10.11.2022 09:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Uğurcan Çakır, İstanbul’daki ödül töreninde konuşma yaptı. Trabzonspor’un kaptanı, “Türkiye’de iyi oynayınca çok iyi, kötü oynayınca çok kötü oluyorsunuz. Hep en üst düzey performans vermek zorundasınız. Altay da şanssız anlar yaşadı ama onun kalitesinden bir şey götürmedi. İyi bir kaleci. Ben de zaman zaman şanssızlıklar yaşadım. Fakat çok çalışıyorum ve umarım ülkemize iyi sporcular olarak hizmet etmeye devam ederiz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur ötekine şu an en iyi kaleci yarışına Konyasporlu sehic ve sivassporlu şaşal da dahil oldu
    Cevapla
  • HASAN BİBEROĞLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Uğurcan Çakır burada delikanlıca davranıyor ☝️meslektaşına sahip çıkıyor tebrik ediyorum
    Cevapla
  • Misafir12 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben yorumda altay uğurcandan iyi mi dedim ikisi de bu sene kötü korumaya aldığı kaleciden daha çok yemiş dedim. Laf cambazlığı yapıyor dedim. Piyasa değeri beni bağlamaz ikisi arasında bir milyon dolar var dağlar kadar fark değil yani. Bu adam burada altaya sahip çıkıyor gibi yapıp kendini temize çıkarıyor o kadar. Kendi bu sene çok iyi olsa anlarım koruduğu adamdan üç gol fazla yemiş demezler mi adama sen kendine bak diye
    Cevapla
  • Hazar 1 yıl önce Şikayet Et
    İkisi ve kaleci etmez
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış kıyaskama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle