UEFA'dan Türkiye'ye para cezası! Tribün kapama...

UEFA, A Milli Futbol Takımı'nın Lüksemburg ile oynadığı maçta sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle 25 bin avro para cezası verdi. Kısmi tribün kapama cezası ise iki yıl süreyle ertelendi.

UEFA'dan Türkiye'ye para cezası! Tribün kapama...
UEFA'dan Türkiye'ye para cezası! Tribün kapama...
GİRİŞ 21.10.2022 18:53 GÜNCELLEME 21.10.2022 19:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

UEFA, A Milli Futbol Takımı'nın Lüksemburg ile oynadığı maçta sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle para cezası verdi.

25 bin avro para cezası

Yapılan açıklamada, eylül ayında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan Türkiye-Lüksemburg maçında sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle ev sahibi ülkeye 25 bin avro para cezası verildiği kaydedildi.

Tribün kapama cezası ertelendi

Türkiye'ye verilen kısmi tribün kapama cezası ise iki yıl süreyle ertelendi.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 5'inci maçında karşılaştığı Lüksemburg ile 3-3 berabere kalmıştı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten millilerin yaptigi birsey yok adaciklar takimlarina bile yeniliyoruz oynamasinlar daha eyi ampute milli takimi bunlardan binkat daha eyi yureklerinle oynuyorlar milliler ne icin oynadiklari bellidegil
    Cevapla
  • ÂSIM NESLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Sahaya yabancı atınca her şey düzeldi mi?.Ülkenin parasına cezâya verince rahatladınız mı.?Oyunda yenmek de var yenilmek de var. Hak eden kazanır. Bu tip insanlar ne yaptıklarının farkında olmalı.
    Cevapla