Stefan Kuntz: Şimdi birlik olma zamanı

A Milli takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "Son oynadığımız karşılaşmanın ardından bana gönderdiğiniz destekleyici mesajlara ve yapıcı eleştirilerinize teşekkür ediyorum. Eleştiriye daima açığım ve bu durumla yüzleşmeye hazırım. " dedi.

Stefan Kuntz: Şimdi birlik olma zamanı
Stefan Kuntz: Şimdi birlik olma zamanı
GİRİŞ 27.09.2022 21:47 GÜNCELLEME 27.09.2022 22:19
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta oynadığı son 2 maçta Lüksemburg ile berabere kalan ve Faroe Adaları'na yenilen A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Stefan Kuntz, eleştirilere açık olduğunu ancak başarı için birlik olmaları gerektiğini belirtti.

Alman teknik adam, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Faroe Adaları karşısında yaşadıkları mağlubiyet nedeniyle üzüntü duyduklarını dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Son oynadığımız karşılaşmanın ardından bana gönderdiğiniz destekleyici mesajlara ve yapıcı eleştirilerinize teşekkür ediyorum. Eleştiriye daima açığım ve bu durumla yüzleşmeye hazırım. Tabii ki böylesi bir yenilgi içimizi acıtıyor ancak bu yaşadığımızı, daha iyiye ulaşmak için bizi teşvik ve motive edici bir olay olarak görmeliyiz. Bugün İstanbul'a dönüşümüzün akşamında yardımcılarımla birlikte Ümit Milli Takımı'mızın Gürcistan ile oynadığı özel maçı stadyumdan takip ediyoruz. Şimdi milli takımımızın başarısı için birlik olma zamanı."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 20
  • Uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli takım bizlerin hamit yada Mehmetçik değil, tff bize kulak vermeli, bize yaşatılan bu utanç ve rezilliği derhal temizlemeli kuntz denen bu cahili derhal gönderip yerli hoca getirilmelidir
    Cevapla
  • Viyana 1 yıl önce Şikayet Et
    averaj takımlarına yenil toplam 6 gol ye gel birde birlik beraberlik de. be utanmaz arlanmazlar defolup gidin milleti iyice milli takımdan soğuttunuz
    Cevapla
  • GS lı 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca gelmeli..
    Cevapla
  • hHüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    hHüseyin Sn. Stefan KUNTZ tabikii şimdi birlik olma Zamanı. Sn. Hamit ALTINTOP ile zaman birlik zamanı. Hamit - Stefan = BİRLİK ZAMANI. Gerisi fasarya, Sizler için.
    Cevapla
  • Pilot50 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi tam istifa zamanı hamit beyi de al git. Teşekkür ederiz hizmetleriniz için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle