Faroe Adaları yenilgisi sonrası soyunma odasına indi: Yakışıyor mu?

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop’un Faroe Adaları yenilgisi sonrası soyunma odasında futbolcuları sert bir dille uyardığı belirtildi.

Faroe Adaları yenilgisi sonrası soyunma odasına indi: Yakışıyor mu?
Faroe Adaları yenilgisi sonrası soyunma odasına indi: Yakışıyor mu?
GİRİŞ 27.09.2022 10:05 GÜNCELLEME 27.09.2022 20:08
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde aldığı Faroe Adaları yenilgisinin yankıları sürüyor. Maçın ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop futbolculara sert uyarılarda bulundu.

Skorer'in haberine göre, Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop, A Milli Takım kampına davet edilen her futbolcunun sahada gereken performans ve mücadeleyi ortaya koymak zorunda olduğuna vurgu yaptı. Altıntop’un grupta elde edilen liderliğe rağmen son 2 karşılaşmada takımın koşmamasına ve gerekli mücadelenin sergilenmemesine anlam veremediğini dile getirdiği aktarıldı. Bir hayli moralsiz olan ay-yıldızlı oyuncuların, “Bu futbol size yakışıyor mu?” diye soran Kuntz ve Altıntop’un sözleri karşısında sessiz kaldıkları da kaydedildi.

KAYNAK: MİLLİYET
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • yaltın 1 yıl önce Şikayet Et
    Ridxan Yilmaz, Caner Erkin, Emre Mor varken daha kötü futbolculara yer verirsen olacağı budur. En formdaki Ismail Y.yi bile zor takıma aldın. H.Dervis, Enes Ünal, Ozan Kabak, E Elmalı takımı eksik bıraktılar.
    Cevapla
  • Yorumsuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Şıracı bozacı hikayesi. TÜRK MİLLÎ TAKIMI nın başına Yabancı Teknik Direktörü Getiren Sen Milli Futbolcular a Fırça çeken sen. Elin Adamı alır parasını sonra seyreder Rezil Rüsva olma durumunu.. Kolay Gelsin.
    Cevapla
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam milli takıma çalışmıyor gs ye çalışıyor .. gs de kadroya giremeyen topçuyu çağırıyor gs nın altyapısının sahası yok diyor .. kovun bu adamı
    Cevapla
  • Antalyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Rakip takımlarda (son iki maçta) kazanma hırsı ve mücadelesi vardı. Bizim takımda ise hiç kazanma hırsı ve mücadelesi yoktu. Kısaca milli hırs ve heyecan yoktu, ruhsuz ve de yüreksiz bir takım vardı. Skordan çok taraftarı üzen de bu malesef. Hiç yakışmadı.
    Cevapla
  • yaman44 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar cahilin oldugu bi topluma fazlasın sen hamit altıntop,yaoan adamları hep gönderdiler lucescu vs sıra kuntz da sonra yerine bi akbaba 2 sene kuntzun ekmeğini yiyecek sonra oda gidecek,Türk t direktör deyip duranlara hangisi başarılı oldu yeni bi sistem kurdu ...topçular iki maçdır sabota ettiler,oynamayanı koşmayanı almayın takıma çözüm bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle