Arda Güler, Ümit Milli Takım kadrosundan çıkartıldı

Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun en önemli yıldız adaylarından biri olan Arda Güler, "viral gastroenterit" tanısı nedeniyle Ümit Milli Takım kadrosundan çıkartıldı.

Arda Güler, Ümit Milli Takım kadrosundan çıkartıldı
Arda Güler, Ümit Milli Takım kadrosundan çıkartıldı
GİRİŞ 26.09.2022 14:59 GÜNCELLEME 26.09.2022 14:59
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun en önemli yıldız adaylarından biri olan Arda Güler, "viral gastroenterit" tanısı nedeniyle Ümit Milli Takım kadrosundan çıkartıldı. Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden konuyla ilgili açıklama yapıldı.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Gürcistan ile İstanbul'da oynayacağı özel maçın hazırlıkları kapsamında TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Ümit Milli Takımımızda Arda Güler, 25 Eylül 2022 tarihinde gece başlayan karın ağrısı, bulantı ve kusma yakınmaları nedeniyle acil koşullarda ilgili hastaneye götürülmüş, burada yapılan tetkikler ve tıbbi değerlendirme sonucunda "viral gastroenterit" tanısıyla tedavisine başlanmıştır.

Önerilen tedavi çerçevesinde üç gün süre ile istirahat ve destekleyici tıbbi uygulamalar planlanarak Ümit Milli Takımımızın Gürcistan ile oynayacağı özel maçın aday kadrosundan çıkarılmıştır."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Faza 1 yıl önce Şikayet Et
    Önünde uzun bir yol var.Gelisimini tamamlasın.Yildiz muamelesi yapmayın.
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    İshal oldu diye sevinmiyoruz önemli bi şey olmadığı için seviniyoruz
    Cevapla
  • Vazgeç gönlüm 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim basın hemen şımarttı hemen büyüttü hemen yıldız yaptı bunun için milli takımda yerinde sayıyor geri gidiyor yazıklar olsun be
    Cevapla
  • Adem baba 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk daha bitmedi ki kabuğunu yeni kırdı. Hele biraz büyüsün, eli ayağı biraz gelişsin bir şeyler muhakkak başaracaktır potansiyeli var. Biraz sabır, bekleyip göreceğiz.
    Cevapla
  • Vatansever 18 1 yıl önce Şikayet Et
    Bitirdiler çocuğu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle