Rıdvan Yılmaz: Golden sonra çok ağladık!

Milli Takım'ın Letonya'yı deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçın ardından geç futbolcu Rıdvan Yılmaz açıklamalarda bulundu. Rıdvan, 'İnşallah Dünya Kupası'na da gideriz. Mutluluğuma mutluluk eklendi' dedi.

Rıdvan Yılmaz: Golden sonra çok ağladık!
Rıdvan Yılmaz: Golden sonra çok ağladık!
GİRİŞ 12.10.2021 03:05 GÜNCELLEME 12.10.2021 03:05
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Milli Takım'ın Letonya'yı deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçın ardından geç futbolcu Rıdvan Yılmaz açıklamalarda bulundu.

Rıdvan'ın açıklamaları şöyle;

"Çok mutluyum. Çok güzel bir galibiyet aldık. Buna ihtiyacımız vardı. Golden sonra kimse ne düşündüğünü bilmiyordu. Çok ağladık. Sonuna kadar bırakmadım. İnşallah Dünya Kupası'na da gideriz. Mutluluğuma mutluluk eklendi. Elimizden gelen her şeyi yaptık ve galibiyet geldi. Gerçekten çok mutluyuz. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederiz."

YORUMLAR 12
  • Kıtlık-Krizi* 2 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan Yılmaz Türk futboluna inanıyorumki çok önemli katkısı olacak beşiktaş alt yapısından nice yıldızlar doğdu sergen nihatlar inşallah bizi utandırmayacak genç olmasına rağmen tecrübe kazanması icin daha çok fırsat verilmeli oynatılmalı
    Cevapla
  • Kacarova 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav gidin başka bir spor yapın,siz futbol ile alakanız yok
    Cevapla
  • sus kacarova 2 yıl önce Şikayet Et
    bi bitmediz kötülük teccallari , begenmiyorsan bakma
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun size.insanın yenilgiyi kabullenmedikce,yenilmediğini gösterdiniz.uğurcan,zeki,çağlar,merih,berat,cengiz,serdar,halil çok çok iyiydiniz hakan ve kerem vasattı.burak ve caner bu yaşta bu kadar olur.inanıyorumki dünya kupası'nda çeyrek finale kadar çıkarız
    Cevapla
  • Haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    hakan orta saha merkeze çekilmeli. orada top yapamama sorunu için lider olmalı. serdar dursun en uçta, arkasında halil Dervişoğlu oynamalı. sol bek Rıdvan, önünde caner olmalı. zeki yerine sağ bekte mert müldür oynamalı.
    Cevapla
  • Harun 2 yıl önce Şikayet Et
    80 dakika sahada çay molası son 10 dakika mesai Finlandiya maçında da az daha yenilecektik. Takımın sistemi yok. Çok fazla pas hatası ve top kaybı var. Hızlı hücum yapamıyoruz. Sorun Şenol Güneş değilmiş bunu anladık Dünya kupasına böyle bir takımla gidersek puan dahi alamayız. Kendimizi kandırmayalım.
    Cevapla
  • marun 2 yıl önce Şikayet Et
    harun sen ilk önce kime karsi oynadigimizi ögren , yani senin bos bos konusmussun , sirf kötü konusagim diye , bi bitmediniz bölücüler , begenmiyorsan bakma git finlandiya maclarina bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle