Uğurcan Çakır: Hakemin VAR'a gittiği anlar geçmedi!

Letonya galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulunan Uğurcan Çakır, "2 maç var ve şansımızı son ana kadar zorlayacağız." dedi.

Uğurcan Çakır: Hakemin VAR'a gittiği anlar geçmedi!
Uğurcan Çakır: Hakemin VAR'a gittiği anlar geçmedi!
GİRİŞ 12.10.2021 03:01 GÜNCELLEME 12.10.2021 03:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

90+9'da Burak Yılmaz'ın galibiyeti getiren penaltı golü öncesinde uzun topu oynayan isim olan A Milli Takımımız'ın kalecisi Uğurcan Çakır, Letonya maçı sonrasında konuştu. Çok sevinip, farklı duygular yaşadıklarını belirten 24 yaşındaki eldiven, "Galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Olumsuzluklar üst üste gelmişti. 1-0'dan dönüp galip gelmek çok önemliydi. Bu galibiyeti bazı şeylerin kırılma noktası olarak görüyorum. 1-0'dan dönmek kolay değil, özellikle psikolojik yorgunluklardan sonra çok önemliydi. Farklı duygular yaşadık ve çok sevindik. Şansımız sürüyor ve şansımızı zorlayacağız. Geçmişi konuşmaya gerek yok, anı yaşamamız gerekiyor. Zor bir maçtı, zor bir zemindi ancak kazanarak dönüyoruz ve daha 2 maç var ve şansımızı son ana kadar zorlayacağız" açıklamalarında bulundu.

'Pozisyonu erken sezdim'

Penaltı pozisyonunu anlatan Uğurcan Çakır, "Bütün ülkece o gerginliği hissettik. Çok mutlu olduk, gerçekten önemliydi. Ülkemiz bize güveniyor, bizi destekliyor, onların yüzünü kara çıkarmak istemiyoruz. Yeni hoca ve yeni yapılanma var. Şansımızı zorlayacağız. Penaltıdan evvel erken sezdim pozisyonu, uzun vurdum, Burak abi iyi aldı önüne ve penaltıyı aldı. Hakemin, VAR'a gittiği anlar geçmedi" dedi.

'Güzel bir gol yedik'

Letonya'nın golünü de değerlendiren başarılı eldiven, "Yediğimiz golde pozisyon öncesinde orta sahanın iyi bir pası vardı, pozisyon başlangıcı açısından güzel bir goldü. 1-0'dan gelip, bu kadar mücadele edip, galip gelmek bizi çok mutlu etti. Daha iyi oynayıp, daha çok pozisyona girip de kazanabilirdik. Son anlarda Cengiz'in de bir şutu var, kaleci gerçekten iyi çıkarttı" ifadelerini kullandı.  

YORUMLAR 3
  • Oflu 2 yıl önce Şikayet Et
    O kafayla daha çok gol yersin italya maçındada aynı pozisyon da gol yedik durduğun yeri öğrenmen lazım kâmil..
    Cevapla
  • Öz oflu 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen oflu. Degil. Kriptosun. Kim kimin ne oldugunu biz biliyoruz
    Cevapla
  • Lahavle ya 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen daha iyi biliyorsun dimi , kaç milli maça çıkmıştın senin gibi birini kaleci antrenörü yapmamış lar ayıp İki laf duyuyorsunuz yorumcu kesiliyorsunuz başimiza
    Cevapla