Kuntz'tan Rıdvan Yılmaz'a büyük övgü

Milli takımın yeni hocası Stefan Kuntz, Rıdvan Yılmaz'a hayran kaldı. Alman çalıştırıcı, "Türkiye'nin en az 10 yıl sol bek ihtiyacı yok" dedi.

Kuntz'tan Rıdvan Yılmaz'a büyük övgü
Kuntz'tan Rıdvan Yılmaz'a büyük övgü
GİRİŞ 27.09.2021 09:32 GÜNCELLEME 27.09.2021 19:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Eski Beşiktaşlı futbolcu Stefan Kuntz, geçtiğimiz hafta A Milli Takım'ın başına geçmişti. Almanya U21 Takımı'nda çalışması ve genç oyuncularla yeni bir sistem kurması için ay-yıldızlıların başına getirilen Stefan Kuntz, Türk futbolcuları mercek altına aldı.

Beşiktaş'ın son maçlarını dikkatle takip eden 58 yaşındaki çalıştırıcı, genç sol bek Rıdvan Yılmaz'a hayran kaldı. 20 yaşındaki futbolcu, son 3 maçta 2 gol, 1 asistle oynadı ve gösterdiği yüksek performansla dikkatleri üzerine topladı.

"10 YILI KURTARIR"

Kuntz'un, Hamit Altıntop ile yaptığı görüşmede, "20 yaşında olmasına rağmen çok akıllı oynuyor. Fizik gücünü artırması halinde Avrupa'nın önemli takımlarında rahatlıkla forma giyer. Milli takımın en az 10 yılını kurtarır" dediği öğrenildi.

Rıdvan bu sezon Beşiktaş'ta 6 maçta boy göstermiş ve 2 gol, 1 asist yapmıştı. Rıdvan geçtiğimiz yaz A Milli Takım ile EURO 2020 kadrosuna çağrılmıştı ancak dönemin hocası Şenol Güneş, genç futbolcuyu hazır olmadığı gerekçesiyle oynatmamıştı.  (Sabah)

YORUMLAR 10
  • 9.Köyün Delisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi şimdi KUNTZ büyük adam , büyük hoca değil mi? Şenol'un tırnağı olmaz ama size hayal lazım, gerçeklerle yüzleşince bunu anlayacaksınız.
    Cevapla
  • Ayaşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    E sende sabret üç mac sonra konus..Şenol büyük mü fosmu..kuntz zaten büyük değil o vizyona yeni çıktı bakalım görelim..
    Cevapla
  • eski amatör 2 yıl önce Şikayet Et
    işte futbolcu motive etmenin yolu şimdi rıdvan daha çok asılacak maçlara ve fizik olarakta geliştirecek niye çünkü değer gördüğünü anlayacak şenol güneş nedemişti aynı topçu için daha hazır değil sonra o topçu dan ne bekleyeceksin
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuntz sana güvenimiz tam hadi bakiyim
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylüyor ama cok ciliz gelismesi lazim
    Cevapla
  • Fatsalı Hüsnü 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyor. Şenol Güneş bunu göremedi,bilemedi.! Rıdvan , Kerem ve diğerleri var. Ama Şenol,takıntılı adam, hem kendini hem milli takımı harcadı.
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    kerem çok iyi ya keremi nasıl gözden kaçırırlar süper dayak yiyor :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle