Flaş iddia! Milan, Burak Yılmaz'ın peşinde!

Fransa'da Lille'in şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Burak Yılmaz için İtalyan basını, Milan'ın resmi transfer girişimlerine başladığını iddia etti.

Flaş iddia! Milan, Burak Yılmaz'ın peşinde!
Flaş iddia! Milan, Burak Yılmaz'ın peşinde!
GİRİŞ 23.06.2021 14:26 GÜNCELLEME 23.06.2021 14:46
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Fransa'da yıllar sonra mutlu sona ulaşan Lille'de attığı gollerle kahraman ilan edilen ve Fransız basınının manşetlere taşıdığı Burak Yılmaz'ın Milan'a transfer olacağı iddia edildi.

MİLAN RESMİ GİRİŞİMLERE BAŞLADI

Tuttomercatoweb'de yer alan habere göre Milan, Burak Yılmaz'ı transfer etmek için resmi girişimlere başladı. Haberde Giroud ile anlaşma sağlayamayan Milan'ın Zlatan Ibrahimovic ile birlikte Burak Yılmaz'ı forvet hattında düşündüğü iddia edildi.

BİRÇOK TAKIM PEŞİNDE 

Haberin detayında Burak Yılmaz ile sadece Milan'ın değil Avrupa'nın birçok ülkesinden takımların nabız yokladığı ifade edildi.

LILLE'DEKİ PERFORMANSI ETKİLEDİ 

Burak Yılmaz'ın EURO 2020'de gol atamaması dikkatlerden kaçmazken sezon boyunca Lille ile gösterdiği performansın Milan'ı etkilediği ve görüşmelerin hız kazanabileceği okuyuculara aktarıldı.

33 MAÇTA 18 GOL 5 ASİST 

Burak Yılmaz geçtiğimiz sezon Lille ile Ligue 1 şampiyonluğuna ulaştı. Milli golcü Lille'de 33 maçta forma giydi ve 18 gol 5 asistle mücadele etti.

YORUMLAR 42
  • Murat Can£k£r 2 yıl önce Şikayet Et
    burak gibi oyuncular. bu yaşta bukadar gol atıp şampiyonluğu getiren oyuncular. AZ PARA VERİYİM. derdine düşen takım başkanlarının favorisidir. Sonunda biz aldık orada oynuyordu burada oynayamıyor diyecekler :D keşke oynasa burak 35 göstermiyo a..
    Cevapla
  • Bir Yorum 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımı en fazla eleştirinler, Şenol Hocaya yüklendiler. Kendi adıma bende çok eleştirdim. Tek sebebi ise Burak Yılmazı ısrar ile kadroda ve sahada tutmasıydı. Son 3 maçta 3 er gol yerken, Burak sahada hiç yoktu. Sanki ilk dakikada forvetimiz kırmızı kart görmüş ve bir kişi eksik oynuyormuş gibiydik. Burak Avrupada ne iş yapıyor bilmem, ama resmen Milli takımı yedi bitirdi. Onun için kim istiyorsa alsın.
    Cevapla
  • C inci 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu adama kim golcu diyor kalenin orda duruyor biri buna al at diyecek buda Ben gol atiyorum diye seviniyor yahu ben benim 7 yasindki alicanada al at desem o da atar de sene yakinda yuventus belki Madrid benimde kapimi çalarlar
    Cevapla
  • Abdullah Er 2 yıl önce Şikayet Et
    ardanın akıbeti gibi olacak
    Cevapla
  • erdemir 2 yıl önce Şikayet Et
    tabi canimmm ayrica barcelona manchester ve madrid istiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle