Burak: "Ülkemizden özür diliyoruz"

A Milli Takım'ın gol umutlarından Burak Yılmaz, alınan sonuç için Türk halkında özür dilediklerini söyledi.

Burak: "Ülkemizden özür diliyoruz"
Burak: "Ülkemizden özür diliyoruz"
GİRİŞ 21.06.2021 02:09 GÜNCELLEME 21.06.2021 02:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsviçre maçının ardından açıklamalarda bulunan deneyimli oyuncu "Çok iyi hazırlandığımızı düşündüğümüz bir turnuvaydı. Her şeyiyle buradan çok iyi çıkacağımızı düşünüyorduk. Hayallerimiz çok farklıydı. Belki çok fazla istedik, belki gereksiz kendimizi strese soktuk, belki de bunların hiçbirini yapamadık. Bilmiyorum ama bütün ülkemizden özür diliyoruz" diye konuştu.

Burak Yılmaz, turnuva boyunca istediklerini sahaya yansıtamadıklarını söylerken "Biz ülkemizi iyi temsil edemedik. Hepsinden özür diliyoruz. Haklarını helal etsinler. Herkesten özür diliyorum. Ülkemiz bize bu formayı verdi. Niyetimiz farklı yöndeydi, kafamız ve ayaklarımız farklı yöndeydi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Saadettin PEKER 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen de biraz yüz olsaydı. 3 maçta 270 dakika sahada kalmazdın. Emin ol 5 kuruşa alınacak kalitede değilsin. Seni sahaya süren zihniyete ve sana yazıklar olsun. Topa ayağının ucuyla vuruyorsu. Bu ne anlama geliyor enerjisi biten futbolcular bu hareketi yapar. 40 yaşındasın kimlikte 4 yaş küçuk yazar. Melt Müldür bence canını dişine takarak oynadı. Ben 2 ay önce senin gol atamayacağını yazmıştım. Ve bu turnuvada senin sonun olacak.
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem çok üzüldünüz Gereğini yapamadınız O zaman Pirimlerinizi almayın devlete bağışlayın O zaman samimiyetiniz belli olur
    Cevapla
  • Diye 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş deseydiniz ya hiç oynamayan arkadaşlar oynasın şu maç bizden bir halt olmuyor işte
    Cevapla
  • Kasap 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamsanız aldığınız tüm paraları geri verirsiniz. Harcattığınız tüm liraları cebinizden ödersiniz. Diğer türlü hakkımı helal etmem
    Cevapla