Şenol Güneş: Üzülmeye bile vaktimiz yok

A Milli Takımı teknik direktörü Şenol Güneş, takımın İsviçre maçına hazırlanması için elinden geleni yapıyor, oyuncuları ayakta tutmak istiyor.

Şenol Güneş: Üzülmeye bile vaktimiz yok
Şenol Güneş: Üzülmeye bile vaktimiz yok
GİRİŞ 19.06.2021 09:50 GÜNCELLEME 19.06.2021 11:57
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Gruptan çıkma şansı matematiksel olarak devam eden, fakat bu durumun adeta mucize gibi olduğunun farkında olan A Milliler, İsviçre karşılaşmasından alnının akıyla çıkıp, o zayıf ihtimalin gerçekleşebilmesi için uğraş verecek.

Takımın toparlanması için önce kendisinin toparlanması gerektiğini söyleyerek, "Üzülmeye bile vaktimiz yok" diyen teknik direktör Şenol Güneş, hemen hemen her oyuncusuyla tek tek konuşarak onları son maça hazırladığı bildirildi.

Gruptaki son şansına sırtını dönmeyi aklına bile getirmeyen A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in tüm takıma, "Umudumuz çok az bile olsa o ihtimalin peşinden koşmak zorundayız. Evet çok üzücü sonuçlar aldık. İyi oynamadık. Tüm Türkiye'yi üzdük. Fakat son maçımızı oynamadan bu iş bitti demek çok doğru değil. Bizim işimiz tüm olasılıkları kovalamak" dediği öğrenildi.

İsviçre analizi

Güneş sözlerine şöyle devam etti:

"Şansımızı zorlamaktan başka çaremiz yok. Bir an önce toparlanmamız lazım. Önümüzde çok büyük bir fırsat olmayabilir ama o şansı yaratmak için bizim önce ayakta kalmamız gerek."

Futbolcularını şoktan çıkarmaya çalışan Şenol Güneş'in, İsviçre'nin İtalya ile oynadığı maçın analizleri üzerinde çalıştığı da öğrenildi. (Milliyet)

YORUMLAR 29
  • Khan 2 yıl önce Şikayet Et
    Euro 96 daki Mustafa Denizli'nin rekorunu kırmaz iseniz kabul etmem...
    Cevapla
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşta iki sene şampiyon oldu keramet kendinde sandı çakma filozof o kadroyu malzemeci süreyyada şampiyon yapardı 2 senede darmadağın etti zaten eline yüzüne bulaştırdı
    Cevapla
  • Vanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bugünün işini yarına bırakma demişler.
    Cevapla
  • Köylü 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın dönün geriye sizden bu saatten sonra bir cacık olmaz
    Cevapla
  • Yabancı Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenolu cengizi ozanı okayı yusufu burakı Umutu milli takımda görmek istemiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle