Burak Yılmaz: Kimseden korkumuz yok

Fransa'da Lille formasıyla müthiş bir sezon geçiren ve şampiyonluk kupasını kaldıran Burak Yılmaz, EURO 2020 öncesi umut dolu sözler sarf etti.

Burak Yılmaz: Kimseden korkumuz yok
Burak Yılmaz: Kimseden korkumuz yok
GİRİŞ 08.06.2021 11:02 GÜNCELLEME 08.06.2021 23:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli formanın her zaman kulüp başarılarının üzerinde olduğunu söyleyen Burak Yılmaz, "Halkımızın bizden büyük beklentiler içinde olmasını sağlayan bizleriz. Hem Avrupa Şampiyonası hem de Dünya Kupası elemelerinde kazanılan zafer, ülkemizin de bizden beklentilerini artırdı. Biz de bunun bilincinde ve sorumluluğundayız" diye konuştu.

"İTALYA MAÇINI ALMALIYIZ"

35 yaşındaki futbolcu, sözlerine şöyle devam etti: "Biz maç maç düşündüğümüz zaman başarılı oluyoruz. Tüm takım olarak öncelikli hedefimiz İtalya maçı. Büyük maçları daha iyi oynadığımız ortada. Bu maçı da kazanmalıyız. Ne İtalya bizden, ne de biz İtalya'dan çekiniyoruz. Sahaya çıktığımızda kimseden korkumuz yok. İyi bir başlangıç yapıp, EURO 2020'de Türkiye'yi hak ettiği yerlere taşımak, yeni zaferler yaşatmak istiyoruz."

Burak Yılmaz, oynadığı 3'ü Dünya Kupası elemesi, biri özel maç olmak üzere 4 maçta 5 gol sevinci yaşadı. Tecrübeli futbolcu, ay-yıldızlı formayla ise toplam 29 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı

YORUMLAR 2
  • ottoman 2 yıl önce Şikayet Et
    yürü be koçum
    Cevapla
  • Kızıldereli 2 yıl önce Şikayet Et
    Kim tutar seni
    Cevapla