A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 hazırlıklarını sürdürdü

EURO 2020 öncesinde 27 Mayıs tarihinde Azerbaycan ile Alanya'da hazırlık maçı oynayacak A Milli Takım, çalışmalarına devam ediyor.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 hazırlıklarını sürdürdü
A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 hazırlıklarını sürdürdü
GİRİŞ 25.05.2021 22:19 GÜNCELLEME 25.05.2021 22:19

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) mücadele edecek A Milli Takım, 27 Mayıs Perşembe günü Azerbaycan ile oynayacağı hazırlık maçının çalışmalarını Antalya'da sürdürdü.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, millilerin kamp yaptığı Regnum Carya Golf & Spa Resort'un sahasında teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Antrenmanın sonunda 3 ayrı takımın katıldığı turnuvayı Halil Akbunar, Halil Dervişoğlu, Cengiz, Umut, Mahmut ve Mert'in olduğu kırmızı takım kazandı.

Okay Yokuşlu, Enes Ünal, Kenan Karaman, Ozan Kabak ve Merih Demiral da kampa katıldı.

Ay-yıldızlı ekip, hazırlıklarına yarın devam edecek.

​Çağlar Söyüncü'nün 25. yaş günü kutlandı

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün 24. yaş günü, ay-yıldızlıların kamp yaptığı Antalya'daki Regnum Carya Oteli'nde kutlandı.

Doğum günü 23 Mayıs olan Çağlar kampa yeni katıldığı için bu akşam yapılan kutlamada teknik ekip ve takım arkadaşlarının tebriklerini kabul etti. Kendisi için hazırlanan özel pastanın üzerindeki mumları söndüren Çağlar Söyüncü duyduğu mutluluğu dile getirdi. Daha sonra pastanın ilk dilimini Ozan Tufan, Çağlar'a ikram etti.