TFF geri adım attı! Flaş seyirci kararı

TFF, A Milli Takım'ın yarın Letonya'yla oynayacağı maça seyirci alınmasının uygun bulunmadığını duyurdu.

TFF geri adım attı! Flaş seyirci kararı
TFF geri adım attı! Flaş seyirci kararı
GİRİŞ 29.03.2021 17:36 GÜNCELLEME 29.03.2021 17:59
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı'nın yarın Letonya'yla oynayacağı maça seyirci alınmasının uygun bulunmadığını açıkladı.

TFF resmi sitesinden yapılan açıklama:

Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemisinin seyri ile ilgili son gelişmeler üzerine TFF Sağlık Kurulu yeni bir değerlendirme yapmıştır.

Yeni tedbirler ve önlemler alınması gerekebilecek bu dönemde, riskler oluşturacak uygulamalar yapılmaması ve seyircili maç oynanması gibi etkinliklerin düzenlenmemesi hususunda TFF Sağlık Kurulu görüş birliğine varmıştır. 

TFF Yönetim Kurulu ile paylaşılan bu görüş doğrultusunda, A Milli Takımımızın 30 Mart Salı günü oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçına seyirci alınması uygun bulunmamıştır.  

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur.

TFF Sağlık Kurulu

YORUMLAR 55
  • kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    nihatın fb si olsa geri adım atılmazdı, dünya tarihinin görüp göreceği en taraflı ve en berbat idari kadrosu nihatın federasyonudur..
    Cevapla
  • Dervaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçma bir karar olmuş stadın %10 kesimini doldirsaniz hiç bir risk olmaz takıma müthiş destek olur Fedarasyonun sanki Letonya Fedarasyonu yani baya saçma bir korku ve endise
    Cevapla
  • Yurttaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış karar.Federesyonda zaten memur zihniyetiyle yönetilmeye baslandi Oysaki N.Ozdemir gibi basarili bir isadaminin boyle siradan yonetmesi tam bir hayal kirikligi..Acik havada kime ne zarari olur Kasvetli havadan kurtulurduk.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Yavaş ol şampiyon Tırsssss voooo ohooo tırıs tırıs
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Memur kadar taş düşsün başınıza ya ne biliyorsunuz da memurda memur diyorsunuz arkadaş herkesi aynı kefeye koyarak konuşmak la ne geçiyor elinize hiç sırf klavye ebeligi ayrıca yanlış karar değil çok doğru bir karar alınmış sırf sen stadda maç izleyip sonrwdw bulaş riskini en yüksek seviyeye getirecen millete bulastirwfwn sonrwdw yanlış karwr diye elestirecen vaybe bilende konuşuyor bilmeyende
    Cevapla
  • haskar 3 yıl önce Şikayet Et
    yerinde bi karar
    Cevapla
  • Hans 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kendilerini bu ülkenin sahibi zannediyo paraya tapan şeytanlar, bunların ölümü bile çok çok cooook zor olacak vah zavallılar...
    Cevapla
  • Bay takıntı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka kem kum.ne sacmalamissin dostum !!!
    Cevapla
  • Xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    İddiada para mı kaybettin kardeş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle