Şenol Güneş: Yazık oldu

A Milli Futbol Takımımız'da teknik direktör Şenol Güneş 1-1'lik Rusya beraberliğini değerlendirdi.

Şenol Güneş: Yazık oldu
Şenol Güneş: Yazık oldu
GİRİŞ 12.10.2020 00:31 GÜNCELLEME 12.10.2020 00:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, "2. yarı oyunun hakimiydik, pozisyonlar bulduk. Kazanmaya yakındık, yazık oldu." dedi.

Şenol Güneş'in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

"Kazanmaya yakındık. Hem Sırbistan, hem bu maçtaki beraberlik yazık oldu. Kazanmayı hak edince kazanmalısınız. Hiç oyuncu değiştirmeyi düşünmüyordum. 2 dakika verince değişikliklerin de bir anlamı kalmadı. 2 puan kaybettik, üzgünüz ama 2. yarıdaki oyunumuz önemli, bunları devam ettireceğiz."

"3 günde bir maç yapmak yoruyor"

"Sırbistan maçı kadrosuna. 3 günde 1 maç yapılıyor deniyordu, şimdi 1 haftada 3 maç yapıyoruz. Almanya'dan İstanbul'a oradan Rusya'ya geldik. Ruslar ise tüm maçlarını burada yaptılar. Olağanüstü bir durum, üstelik pandemi dönemindeyiz. Şikayet olsun diye de söylemiyorum ama yorulduk."

Şenol Güneş'in genel basın toplantısındaki açıklamaları ise şöyle:

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Hepsi yüzde 100'ünü vermeye çalıştı. İkinci yarı gayet iyiydiler, hatta ben oyuncu değiştirmeyi düşünmüyordum. İkinci yarıya bakarsak; daha çok pozisyon üreten, daha az pozisyon veren takımdık, kazanmaya yakındık. 3 maç yaptık. Macaristan olumsuzdu. Sırbistan maçında deplasmanda kazanmaya yakındık. Burada da öyle.. Bu kayıplar bizi geride bıraktı. Üzgünüz. 2 puan kaybettik burada. Disiplinle oynamak, rakibi sahasına hapsetmek önemliydi. Devam ettireceğiz."

YORUMLAR 6
  • osmn 3 yıl önce Şikayet Et
    Şenol güreş ile milli takım hiç bir yere gelemez Burak ne iş yapıyor heralde avanta alıyor buraktan 90 dk sahada tuttu
    Cevapla
  • Tokio 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar teknik direktör varmista haberimiz yokmus.
    Cevapla
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Havadan gelen topları direk kafayla ya da ayakla karşı takıma veriyorsunuz biraz dikkkat edin pas hatanız var zeki iyi orta yapamiyon biraz geliştir ozan dayanıklılık artır bi de pas ver allah aşkına topu süremiyon niye zorluyon
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Son 20 sn de oyuncu değiştiriyorsun adeta ben beraberliğe rağzıyım der gibi sonrada çıkıp yazık oldu diyorsun. Evet yazık ettin.
    Cevapla
  • Nuri Erisik 3 yıl önce Şikayet Et
    Şenol mücadele etmeyen oyuncuları birinci devre degistirse ve topu oyuna sokmayı bir öğrenmeyen Almanya maçında üç gol yemiş kaleci ile baslamasa şimdi 3 puanla dönmüştüm Rusya'dan..Mert üstüne gelen topu yere çömelerek içeri aldı..Rus kaleci gollük sutlarimizi 90 dan çıkardı..Maçın kaderini kaleciler belirledi.Spor yorumcuları kaleci hatalarından hiç bahsetmiyorlar..Sangare Alman maçında sagacik gibi hatasız oynadı Şenol niye kesti bu adamı Hasan Alide iyi hatasız oynadı..Oyunu bir türlü okuyamadi daha genç teknik direktörler lazım..Rus t.direktor bütün ileri uçta oynayanlar değiştirdi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle