Milli maçta Türk bayrağıyla sahaya girdi!

Avusturya ile İsveç arasında oynanan hazırlık maçında Türk bayrağı taşıyan bir taraftar sahaya girdi.

Milli maçta Türk bayrağıyla sahaya girdi!
Milli maçta Türk bayrağıyla sahaya girdi!
GİRİŞ 06.09.2018 23:07 GÜNCELLEME 06.09.2018 23:07
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Maçın ilk yarısının sonlarına doğru güvenlik güçlerini atlatarak sahaya giren taraftar, elindeki Türk bayrağını saha ortasında açtı. Güvenlik görevlilerinin müdahalesine rağmen bir süre daha bayrağı göstermeye devam eden taraftar sonrasında saha kenarına alındı.

YORUMLAR 32
  • Gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocam arkadan müdahale var net
    Cevapla
  • cerrah 5 yıl önce Şikayet Et
    Bayrağımızı bedavadan açmayalım gündemde bunu gerektiren bir durum olur o zaman inadına açalım .giyecekler giyelim.yüzümüzü boyayalım, araçlarımızda evlerimizde dalgalandıralım.Kesinlikle bedavadan olmamamlı
    Cevapla
  • ALLAH U EKBER 5 yıl önce Şikayet Et
    Son derece gereksiz hareket. Diyelimki burada Gs-Fb derbisi oynanıyor taraftarın birisi güvenliği aşıp sahanın ortasına gelip Burkina Faso bayrağı açsa vaybe ne milliyetçi, vatansever helal olsun mu deriz? Hayır şu çoluk çocuğu Bi sahadan alın manyak mı bu deriz hiç mi akıl yok filan. Antipati oluşturur, gözden düşürür. Yapmayın böyle şeyler.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Yavrum benim madem ulkeni bu Madar seviyorsun neden iki kurus icin oraya gittin menfaatin I den dolayi begun Yaron sagas olsa hicbiriniz gelmezsiniz birakin oradan Catan millet ayaklari cekmeyi
    Cevapla
  • Yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen gurbetçinin halinden anlamazsın bari yorum atma
    Cevapla
  • byx68 5 yıl önce Şikayet Et
    bazilari 2024 adayligimizi kötü etkiler demis bu olaya, bende diyorumki gecin o isleri kime vereceklerini o kisiler simdiden halletmislerdir bile. FIFA UEFA nin güvenirligimi var? kimden nekadar para aldiklari kac defa ortaya cikmadimi bu isler icin. o kisiye gelincede su srtik bir gercektirki artik zülme sessiz kalinmiyor Allahin izniyle..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle