Fatih Terim'den sürpriz kadro!

A Milli Takım'ın Rusya ve Hırvatistan maçlarının aday kadrosu belli oldu.

Fatih Terim'den sürpriz kadro!
Fatih Terim'den sürpriz kadro!
GİRİŞ 26.08.2016 20:36 GÜNCELLEME 26.08.2016 23:54
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takım'ın 31 Ağustos'ta Antalya'da Rusya'yla yapacağı özel müsabakanın ve 5 Eylül'de deplasmanda Hırvatistan ile 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda oynayacağı maçın aday kadrosu açıklandı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim; Arda, Burak, Selçuk İnan, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Hakan Balta'yı Milli Takıma almadı!

3 FUTBOLCU İLK KEZ!

Fatih Terim, 3 futbolcuyu ise ilk kez A Milli Takım'ın aday kadrosuna aldı. Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz ve İrfan Can Kahveci ile Medipol Başakşehir'in 19 yaşındaki futbolcusu Cengiz Ünder, ilk kez A Milli Futbol Takımı'nın kampında yer alacak.

Türkiye Futbol Direktörü Terim'in açıkladığı 27 kişilik aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleciler: Harun Tekin (Bursaspor), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir)

Defans: Ahmet Oğuz, Ahmet Yılmaz Çalık (Gençlerbirliği), Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Kaan Ayhan (Schalke 04), Serdar Aziz (Galatasaray)

Orta saha: Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Emre Mor, Nuri Şahin (Borussia Dartmund), İrfan Can Kahveci (Gençlerbirliği), Mehmet Topal, Salih Uçan, Ozan Tufan, Volkan Şen (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Gökhan Töre (West Ham United), Cengiz Ünder (Medipol Başakşehir)

Forvet: Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (Twente), Yunus Mallı (Mainz 05).

YORUMLAR 85
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    ne yüz varmış be bu adam o kadar başarısızlığa eleştiriye rağmen istifa etmeyip ayda bilmem ne kadar euro haram maaşa devam diyor haram maaşın dayanılmaz hafifliği
    Cevapla
  • NİHAT 7 yıl önce Şikayet Et
    ekmeksiz terim konyasordan bir kişi yok lig 3 cüsü avrupa kupalarında oynayacak neticede konya da hayal kırıklığı...
    Cevapla
  • G kişisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Terim kadar başınıza taş düşsün. Büyük bir maçın kadrosu değil bu, alternatif arayışında, elinde ne var ne yok onu tespit ediyor... Terim Türkiyenin bir değeridir, sporda ufkumuzu açan neler başarabileceğimizi gösteren ilk sporculardandır. Hazımsızlık büyük sorun, soda için.
    Cevapla
  • Cemil 7 yıl önce Şikayet Et
    Terim çok sevdiğim bi futbol adamı değil belki ama eğer takımda böyle bir revizyon a gitmişse bi bildiği vardır. Euro 2016 prim krizini biliyoruz. Birileri milli değerleri para ile ölçüyorsa cezasını böyle görmeli tabi ki. Yeni genç oyuncular oynasın. Selcuk arda Caner burak adım atacak halde değildi turnuvada. Onların yüzünden gruptan çıkamadık.
    Cevapla
  • Ömür 7 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim yanlısı değilim.. gs li hiç olmadım ama nedir bu Terim düşmalığı yahu.. adam belki son sezonu evet gidecek ama sene başında dediğini şimdi yapıyor işte.. "gençlere şans vermek gerek" demişti. aslında doğru bir cümle.. bi arkadaşımız da "ey millet!" diye milleti galeyana getiriyor. sanki millet bilmiyormu ki hem alt tarafı futbol bu ya yenmek te var yenilmekte.. bi arkadaşın lafıda iyiydi parayla değil yüreğiyle oynayacak adam lazım diye.. doğru.. ee al sana yüreğiyle oynayacak yeni adamlar. GÖRECEKSİNİZ DAHA SIKI OYNAYACAĞIZ VE alacağız bu MAÇI..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle