Milliler geleneği bozmadı

A Milliler, İsveç'ten sonra Avusturya'yı da Hakan ve Arda'nın golleriyle 2-1 mağlup etti ve yenilmezlik serisini 17 maça çıkardı.

Milliler geleneği bozmadı
Milliler geleneği bozmadı
GİRİŞ 29.03.2016 23:31 GÜNCELLEME 30.03.2016 00:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

A Milli Takımımız hazırlık karşılaşmasında Ernst Happel'de konuk olduğu Avusturya'yı 1-0 geri düştüğü maçta 2-1 yendi ve 2015'te başlayan yenilmezlik serisini 2016'da da sürdürmüş oldu.

Millilerimiz 10. dakikada gole yaklaşırken sol kanattan kazandığımız serbest vuruşta topun başına Hakan Çalhanoğlu geçti. Hakan'ın uzak direk dibine gönderdiği topa Mehmet Topal dokunamayınca top doğrudan auta gittir. Bu ataktan 2 dakika Oğuzhan Özyakup'un pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Hakan Çalhanoğlu şutunu çekti fakat kaleci Ramazan Özcan direk dibinden topu kornere çeldi.

Avusturya 22. dakikada Junuzovic ile Millilerimiz karşısında 1-0 öne geçti.

Ay-Yıldızlılarımız 43. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun frkik golüyle karşılaşmada beraberliği yakaldı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya hızlı balayan Avusturya 47. dakikada Arnnavutovic ile kalemizde etkili oludu ancak golcü isim topu auta attı.

Arda Turan karşılaşmanın 56. dakikasında  Avusturya kelcisi Ramazan Özcan'ın yaptığı büyük hatayı affetmedi ve ceza sahasının dışından klas bir vuruşla Millilerimizi 1-0 geri duruma düştüğü maçta 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Arda Turan bu golle  89. A Milli Takım maçında 18. golünü kaydettmiş oldu.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında oyundaki üstünlüğünü kaybetmeyen Ay-Yıldızlılarımız İsveç'ten sonra Avusturya'yı 2-1 dize getirdi.

Avusturya: 1 - Türkiye: 2

Stat: Ernst Happel

Hakemler: Pawel Gil, Piotr Sadczuk, Marcin Borkowksi (Polonya)

Avusturya: Ramazan Özcan, Klein (Dk. 78 Garics), Dragovic (Dk. 57 Prödl), Hinteregger, Fuchs, Ilsanker, Alaba (Dk. 78 Schöpf), Burgstaller (Dk. 67 Janstscher), Junuzovic (Dk. 73 Hinterseer), Arnautovic, Okotie (Dk. 67 Janko)

Türkiye: Volkan Babacan, Gökhan Gönül (Dk. 46 Şener Özbayraklı), Ahmet Yılmaz Çalık, Mehmet Topal, Caner Erkin (Dk. 69 İsmail Köybaşı), Selçuk İnan, Hakan Çalhanoğlu (Dk. 73 Yunus Mallı), Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup (Dk. 46 Volkan Şen (Dk. 80 Yasin Öztekin)), Arda Turan, Cenk Tosun (Dk. 86 Nuri Şahin)

Goller: Dk. 22 Junuzovic (Avusturya), Dk. 43 Hakan Çalhanoğlu, Dk. 56 Arda Turan (Türkiye)

Sarı kartlar: Dk. 45+2 Hakan Çalhanoğlu, Dk. 77 Yunus Mallı (Türkiye), Dk. 52 Dragovic, Dk. 86 Ilsanker (Avusturya)

DAKİKA DAKİKA ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Avusturya-Türkiye maçından kareler
GALERİYE GİT
YORUMLAR 7
  • ottoman 8 yıl önce Şikayet Et
    bence takımdaki futbolcular nerden geldim lan bura modunda oynuyorlar hiç kafaları sahada değil hiç zevk almadım tam bir zaman kaybıydı benim için.
    Cevapla
  • Yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    biz sūperiz.ya hakemler.ve ve ve.
    Cevapla
  • türkiyeliii 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim her kanatta böyle güçlü olmayı nasip etsin
    Cevapla
  • T S 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence kadro süper Avrupa bizden korksun
    Cevapla
  • ?!? 8 yıl önce Şikayet Et
    haydi maşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle