Abdullah Avcı'dan Deniz Çoban yorumu!

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında 3 Ekim Cumartesi günü Galatasaray’ı konuk edecek olan Medipol Başakşehir, hazırlıklarını sürdürüyor.

Abdullah Avcı'dan Deniz Çoban yorumu!
Abdullah Avcı'dan Deniz Çoban yorumu!
GİRİŞ 01.10.2015 19:11 GÜNCELLEME 01.10.2015 19:11

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda yapılan antrenman öncesi teknik direktör Abdullah Avcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
Galatasaray’ı geçtiğimiz sezon Avrupa’da oynadığı karşılaşmanın ardından farklı mağlup ettiklerinin ve yine sarı-kırmızılı takım ile Avrupa maçının ardından karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine Avcı, “Geçen sene, geçen senede kaldı. Her iki takım için yeni hedefler başladı. Türkiye’nin en önemli takımlarından ve geçen senenin şampiyonu, oyuncu kalitesi olan bir takım. Dışarı da gözüken sıkıntılı bir süreç geçirmesine rağmen iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bizim açımızdan şöyle bir durum var; geçen sene bitirdiğimiz yerden o hedeflere tekrar ulaşabilmek için puan ortalamamız geçen senenin 1 puan üzerinde olmasın rağmen bizim için mili takım arasına girdiğimiz de eşik atlamamız gereken bir maç. Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Yaşadıkları süreçte zihinsel yorgunluklar olabilir. Fiziksel olarak dinlenme şansları olacak. Oyuncu kalitesi yüksek, iyi bir takıma karşı oynayacağız. Umarım Her şey bizim lehimize olur ve bunun karşılığını alırız” dedi.
 
“DENİZ ÇOBAN’A ÜZÜLDÜM”
 
Deniz Çoban’ın hakemliği bırakmasını değerlendiren Avcı, “Tüm hocalarımızla iyi ilişkiler içindeyim. Tanıdığım ve sevdiğim birisi. O psikoloji ile verdiği bir karar ve üzüldüm. Onun gibi insanların devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Hatayı ben de yapıyorum, oyuncu da yönetici de yapıyor. Oyun böyle bir oyun. Biz onlara da saygı göstermeliyiz. Deniz hocamız adına son derece üzüldüm. Bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim” diye konuştu.
 
"GALATASARAY BÜYÜK BİR CAMİA"
 
Medipol Başakşehir’in Brezilyalı oyuncusu Mossoro, Galatasaray maçına ilişkin yaptığı açıklamada, "Galatasaray’a saygı duyuyoruz. Büyük bir camia. Her zaman olduğu gibi kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi. 
 
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Fatih Terim Stadyumu’nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir, hazırlıklarını sürdürüyor. Akşam saatlerinde basına ilk 15 dakikası açık olarak yapılan antrenman öncesi medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı orta saha oyuncusu Mossoro, “Çok zor olacağını biliyoruz. Hazırlıklarımız çok iyi geçiyor. Yükselen bir grafiğimiz var. Bu maçta da sürdürmek istiyoruz. Galatasaray’a saygı duyuyoruz. Büyük bir camia. Her zaman olduğu gibi kazanmak için sahaya çıkacağız. Takımımız çok fazla değişmedi. Bu sene de istediğimiz gibi başlayamadık ama toparladık" dedi.
 
Mossoro ayrıca, Başakşehir'in tesislerinden de övgüyle bahsederek, "Ben dünyanın çok farklı kulüplerinde oynadım ama iddia ediyorum bu tesis dünyanın en iyi tesislerinden biri” dedi.