TFF 2'nci Lig Play-Off yarı final ikinci maçı için Bayburt’a giden Bodrumspor kafilesinin kaldığı oteli basmaya gelen taraftar, küfürlü tezahüratlar yaptı, otel önünde çok sayıda torpil patlattı. İntikam sloganları atan taraftarları, polis bölgeden dağıtmak için çaba harcıyor.

TFF 2'nci Lig Play-Off yarı final ilk maçında Bodrumspor, Bayburt Özel İdare Spor'u 3-1 yenmişti. Kısa süreli gerginliğin yaşandığı maçın rövanşı için Bodrumspor Bayburt’a gitti.

Akşam saatlerinde çok sayıda Bayburtlu taraftar Bodrumspor kafilesinin kaldığı otele geldi. Bodrumspor ve yeşil beyazlı formayı giyen futbolcular aleyhine küfürlü tezahürat yapan taraftarlar, araçlarının kornalarını çaldı, otel önüne torpil attı. Futbolcuların uyuyacağı saatte otelin çevresinde toplanan taraftarlara, polis müdahale etti.

Bölgeye takviye olarak çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, taraftarları bölgeden dağıtmak için çaba harcıyor.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Mustafa 23.05.2022 08:19
    Bayburtluya yakışmadı.
  • Muttalip calişkan 23.05.2022 07:35
    Yapılanı tasvip etmiyorum ama ilk mac ta yapılan muamele de bayburt spora aynı idi Böyle şeyler guzel degil
  • Kenan 23.05.2022 07:14
    Eee. İlk maçta yaptıkları terbiyesizliğin hesabını verecekler tabiki. Haberdeki gibi kısa süreli değil maç boyunca yaptıklarının bir karşılığı olmalı tabi
  • Tekin 23.05.2022 06:59
    Hiç kimse Hatay spor gibi olamaz biz misafiri sahada alkışlarız saygı duyarız tıpkı Trabzon Sporu karşısıladığız gibi
  • Tekin 23.05.2022 06:56
    Bayburt'ta 3 yıl maç oynamama cezası verildi meli bu insanlar resmen birileri tarafından organize edilmiş derhal soruşturma başlatılmalı
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek