Ertuğrul Sağlam’dan 5 yıllık imza!

TFF 2. Lig ekibi Yılport Samsunspor, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile 5 yıllık anlaşmaya vardı.

Ertuğrul Sağlam’dan 5 yıllık imza!
Ertuğrul Sağlam’dan 5 yıllık imza!
GİRİŞ 15.11.2019 21:16 GÜNCELLEME 15.11.2019 23:25
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Samsunspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, holding merkezinde bir araya geldi.

 

 

Yapılan görüşmede Sağlam’ın 5 yıl boyunca Samsunspor’un teknik direktörlüğünü yapması konusunda anlaşmaya varıldı.

Samsunspor'dan yapılan yazılı açıklamada, “Samsunspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, holding genel merkezinde bir araya gelmiş ve Sağlam’ın beş yıl boyunca Yılport Samsunspor’un teknik direktörlüğünü yapması konusunda anlaşmaya varmışlardır. Resmi sözleşmeyi Salı günü bir basın toplantısı ile imzalayacak olan yeni Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, takımımızın bu hafta oynayacağı Hekimoğlu Trabzon maçını tribünden takip edecektir. Sağlam’a yuvana ‘tekrar hoş geldin’ diyor büyük başarılara hep birlikte imza atacağımıza olan inancımızı vurgulamak istiyoruz” denildi.

 

 

Yüksel Yıldırım ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli Samsunspor taraftarları, nihayet hoca işini şu anda bitirdik. Ertuğrul Sağlam artık bizim yeni hocamızdır. 5 yıllık bir kontrat imzaladık. Bizi Avrupa kupalarında oynatma sözü verdi. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Şampiyon Yılport Samsunspor” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 30
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul ağabey, sağlam adamdır
    Cevapla
  • Krokodil 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul hoca profesyonel ce kendini geliştirmesi için en az 3 yıl avrupa güney amerika liglerini inceleyip kendini geliştirmesi gerekiyordu bursasporumuzu şampiyon yaptıktan sonra malesef üstüne koyamadi inşallah samsunda başarılı olur hocamız
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    tanıdığım adam gibi adamdır başkada bişey diyemem Allah işini gücünü rast getirsin hayırlı olsun
    Cevapla
  • Gurbetci 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Bazi ergenlerin yorumlari sasirtiyor. Ne yapti size Ertugrul? Besiktasimda efendice oynadi ve td luk yapti. Gitmesi icin baski yapilinca tazminat hakkini kullanmadi alacaklarini birakti. Siz bilmezsiniz ergenler.
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa kupaları sözünü verip şekersporla mücadeleye devam edersiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle