Hekimoğlu Trabzon'dan Şanlıurfaspor'a unutulmaz jest

2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon, maddi imkansızlıklar nedeniyle deplasmana gelemeyecek olan Şanlıurfaspor'a büyük bir jestte bulundu. Şanlıurfaspor, Hekimoğlu Trabzon'a teşekkür etti.

Hekimoğlu Trabzon'dan Şanlıurfaspor'a unutulmaz jest
Hekimoğlu Trabzon'dan Şanlıurfaspor'a unutulmaz jest
GİRİŞ 02.11.2019 11:44 GÜNCELLEME 02.11.2019 11:44

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Hekimoğlu Trabzon ile Şanlıurfaspor arasında uzun yıllar unutulmayacak bir olay yaşandı.

Ekonomik buhranla boğuşan ve ligin dibine demir atan Şanlıurfaspor, maddi imkansızlık nedeniyle 15. haftada deplasmanda oynayacağı Hekimoğlu Trabzon maçına gidilemeyeceğini duyurdu.

Bu haberin ardından harekete geçen Hekimoğlu Trabzon FK, resmi Twitter hesabından bir açıklama yayınlayarak Şanlıurfaspor'un Trabzon deplasmanı için tüm masraflarını karşılamak istediklerini duyurdu.

Kulübün yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: ''Hafta sonu karşılaşacak olduğumuz Şanlırfaspor'un maddi imkansızlıklar dolaysıyla Trabzon'a gelemeyeceklerini öğrenmiş bulunmaktayız. Yönetim Kurulu olarak Şanlıurfaspor'un bütün masraflarını karşılamak istediğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız."

Hekimoğlu Trabzon'un rakibine yaptığı bu jest sosyal medyada gündeme otururken Şanlıurfaspor'dan yanıt geldi.

Hekimoğlu Trabzon'a teşekkür eden Şanlıurfaspor, Twitter üzerinden yapılan paylaşımla masrafların yönetim kurulu tarafından karşılandığını açıkladı.

Şanlıurfaspor'un açıklamasında, ''Kardeş şehir Trabzon'un güzide kulübu Hekimoğlu Trabzon'un deplasman masraflarımızı karşılamaları ile ilgili ince ve nazik düşüncelerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, masraflarımızın yönetim kurulumuz tarafından karşılandığını kamuoyuna belirmek isteriz.'' denildi.

Finansal anlamda kötü günler geçiren Şanlıurfaspor'un 2019-20 sezonu başında toplam 15 puanı silindi. Lige 15 puan geriden başlayan Şanlıurfaspor, şu ana kadar çıktığı 10 maçtan 1 beraberlik ve 9 mağlubiyetle ayrıldı. Takım -14 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

Hekimoğlu Trabzon FK ise 10 hafta sonunda topladığı 14 puanla 9. sırada bulunuyor.

Hekimoğlu Trabzon - Şanlıurfaspor maçı 3 Kasım Pazar günü saat 13.00'te Vakfıkebir İlçe Stadyumu'nda oynanacak.