Barbarlığın böylesi! Futbolculara bıçaklı saldırı

Kocaeli Birlikspor ile karşılaşan Fatih Karagümrük'ün taraftarları sahaya dalıp rakip futbolculara bıçaklı saldırıda bulundu.

Barbarlığın böylesi! Futbolculara bıçaklı saldırı
Barbarlığın böylesi! Futbolculara bıçaklı saldırı
GİRİŞ 23.11.2015 12:43 GÜNCELLEME 23.11.2015 14:03
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fatih Karagümrük ile Kocaeli Birlikspor dün Vefa Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2 skorla sonuçlandı. Maçın ardından sahaya giren Fatih Karagümrüklü taraftarlar, konuk ekip oyuncularına saldırarak bıçak çekti.

İstanbul Vefa Stadı'nda dün Fatih Karagümrük ile Kocaeli Birlikspor arasında oynanan karşılaşmanın 90 dakikası 2-2 tamamlandıktan sonra Fatih Karagümrük taraftarları saha içine girerek Kocaeli Birliksporlu futbolcular ve yöneticilerine saldırdı. Saha içinde Emniyet güçlerinin müdahalesine rağmen kırmızı-siyahlı taraftarlar, Kocaeli Birliksporlu futbolcuları tekme tokat dövdüler. Fatih Karagümrük taraftarları Kocaeli Birlikspor'dan Necdet Kaba isimli futbolcuya bıçak çekerek yaralamaya çalıştı.



BAŞKAN RAKİP FUTBOLCULARA SALDIRDI

Saha içinde biranda çıkan olaylar sırasında Kocaeli Birliksporlu futbolculardan maçta forma giymeyen Abdullah Halman'a Fatih Karagümrük Başkanı Cengiz Günaydın ise yumruk atarak olay yerinden kaçtığı iddia edildi.



Vefa Stadı'ndaki olayların ardından saha içinde mahsur kalan Kocaeli Birliksporlu futbolcular, uzun süre bekleyişin ardından stadı çevik kuvvet ekiplerinin araçlarıyla terk edebildi. 



KANDEMİR: "GÜNÜMÜZDE BAZI SAHALARDA SPORCULARIN VE YÖNETİCİLERİN CAN GÜVENLİĞİ SAĞLANAMIYOR"

Kocaeli Birlikspor Başkanı Fahrettin Kandemir, "İstanbul'un merkezinde bu tür olayların olması çok garip. İki saat statta mahsur kalıyoruz kimsenin kılı kıpırdamıyor. Olacak iş değil. Saha içerisine taraftarlar girip futbolcularımıza saldırabiliyor. Günümüzde bazı sahalarda hala sporcuların ve yöneticilerin can güvenliği sağlanamıyor" dedi.

YORUMLAR 10
  • Balkesli K.gümrük 8 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır ya siz kimsiniz Karagümrük kapansın vs gibi konuşuyorsunuz. Hayatında yaptığınız birşey yok almışsınız klavyeyi burada aslan parçasısınız hepiniz. Haksızlık karşısında susmadık susmayacağız okadar !
    Cevapla
  • Gürsel 8 yıl önce Şikayet Et
    genel bilgi olarak yazma gereği duydum Kocaeli birlikle Kocaeli sporun hiçbir alakası yoktur Kocaeli spor şehrin takımı iken Kocaeli birlikse siyaseti n takımı dır.
    Cevapla
  • remzi sahin 8 yıl önce Şikayet Et
    Ulan dengesizler hayatinizda kac kere karagumruge geldiniz yada macina gittiniz bu sekilde yorumlar yapiyorsunuz.ben gaziosmanpada oturuyorum ama maragumruklu degilim.fakat karagumruklu cok dostukm ve arkadasim var her hafta maclarinada gidiyorum.sizin anladiginiz gibi degil hic bisey bu olayda bu sekilde degil mactan sonra ortaligi karistiran kocaelili futbolculardir.karagumruk clk efendi delikanli bi semttir sizin eskiya dedikleriniz ulkesi icin canlarini seve seve vermeye hazir olan insanlardır on yargili olmayin bir kere karagumrugun macina gelin ortami guzelligi kendiniz görün
    Cevapla
  • K.gumruk 8 yıl önce Şikayet Et
    Olaylari onaylamiyoruz ama yapilan tahrikleride gormemezlikten gelip geri viteste yapamiyoruz. Kasinani kasirlar
    Cevapla
  • paşa 8 yıl önce Şikayet Et
    geri vites yapmayın sakın yaparsanız herkes size ne der. ebu hureyre (r.a ) gerçek pehlivan güreşte rakibini yenen değildir gerçek pehlivan öfkesine hakim olandır demiş
    Cevapla
  • Emin 8 yıl önce Şikayet Et
    bu barbarlıktan öte birşey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle