Okan Buruk'un Trabzonspor maçı planı belli oldu!

Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un derbi planı gün yüzüne çıktı.

Okan Buruk'un Trabzonspor maçı planı belli oldu!
Okan Buruk'un Trabzonspor maçı planı belli oldu!
GİRİŞ 04.02.2023 11:18 GÜNCELLEME 04.02.2023 11:18
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Ligde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin berabere kaldığı haftada puan farkını açan Galatasaray'da moraller üst seviyede. Sarı-kırmızılılar, Ümraniye galibiyeti sonrası izin yapmadan Trabzonspor maçı hazırlıklarını devam ederken Teknik Direktör Okan Buruk, maçın taktiği üzerine çalışıyor.

Bu sezon derbilerde kaybetmeyen Buruk, Trabzonspor'a karşı erken gol bulmayı hedefliyor. Böylece daha fazla öne çıkacak Fırtına'nın savunmasındaki açıklardan faydalanmayı planlıyor. Beklerde sorun yaşayan rakibi kanatlarla da sürklase etmeyi düşünüyor.

11'İNİN 9 İSMİ BELİRLENDİ

Cimbom'un teknik patronu Okan Buruk, Trabzonspor maçında sahaya süreceği kadroyu büyük ölçüde şekillendirdi. Kalede Muslera, sağ bekte Sacha Boey, stoperde Nelsson- Abdülkerim ikilisi, orta sahada Torreira ile Oliveira, sol açıkta Kerem, 10 numara pozisyonunda Mertens ve forvette İcardi'nin yeri garanti.

İKİ FORMAYA 4 ADAY

Trabzonspor'a karşı kalan iki formaya dört aday var. Sol bekte Leo Dubois başlarsa Rashica yabancı sınırına takılacak ve sağ açıkta Barış Alper ilk 11'e girecek. Savunmanın solunda Kazımcan görev alırsa Rashica'ya yer açılacak. Dubois ve Barış Alper'in olduğu kadro Okan Buruk'un favorisi.

YENİ REKOR PEŞİNDE

Ligdeki 11 maçlık seriyle Galatasaray tarihinin en başarılı ismi olan Okan Buruk, bu hafta da yenerse Daum'un F.Bahçe'de 2005- 2006'daki 12 maçlık serisini egale edecek.

YOĞUN TEMPO

Galatasaray camiasında Trabzonspor derbisi büyük bir sabırsızlıkla beklenmeye başlandı. Sarı-kırmızılılar karşılaşmadan mutlak 3 puanla ayrılarak şampiyonluk yolunda hata yapmak istemiyor. Bu anlamda sarı-kırmızılılar karşılaşmaya yoğun tempoda hazırlanıyor.

MAÇIN ÖNEMİ BÜYÜK

Mücadele öncesi ise takımda yaşanan gelişmeler sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Şu an ligde lider konumda bulunan Galatasaray, aynı başarıyı sezon sonuna kadar sürdürmek istiyor. Cimbom için bu anlamda Trabzonspor derbisinin önemi çok büyük.

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb maclari son dakikalarda kazaniyor dedi ali palabiyikgibi yandaslarina mesaj gönderdi onlarda geregini yapti pasaportunu degistir sen
    Cevapla
  • Kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    En iyi adayı halil umut vede var, başka yıldıza ihtiyacı yok gs nin.
    Cevapla
  • Ofsaytımsı Gs 1 yıl önce Şikayet Et
    Plana gerek yok hakemler Var nasılsa.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Kazımcanla barış oynasa nasıl olur olmazmı
    Cevapla
  • Düşünür 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet planı açıklıyoruz. Tamamen hakeme güvenmek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle