Herkesin gözü Icardi'de! "Galatasaray'ı tuzaktan kurtardı"

Galatasaray-Ümraniyespor maçına damga vuran Mauro Icardi, Avrupa ve Arjantin basınında da manşetleri süsledi.

Herkesin gözü Icardi'de! "Galatasaray'ı tuzaktan kurtardı"
Herkesin gözü Icardi'de! "Galatasaray'ı tuzaktan kurtardı"
GİRİŞ 02.02.2023 13:58 GÜNCELLEME 02.02.2023 13:58
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray sahasında geriye düştüğü maçta Ümraniyespor'u 3-2 ile geçerken, Mauro Icardi attığı iki golle yıldızlaştı. Arjantinli yıldızın performansı Avrupa ve Arjantin basınında da yer aldı.

İspanyol AS gazetesi Galatasaray - Ümraniyespor maçına yer ayırırken Mauro Icardi'nin performansına övgüler yağdırdı. 'Icardi Türkiye'yi fethediyor' başlıklı haberde, "Hiç kimse Arjantinli golcüden bu kadar yüksek bir performans beklemiyordu. Rosariolu oyuncu performansıyla herkesi şaşırttı.

Olağanüstü bir form ve öz güvene sahip olan Icardi, bu performansını sezon sonuna kadar sürdürmeyi umuyor. Arkasında Mertens, Mata ve Rashica gibi yetenekli oyuncular var ve bu avantajı etkili bir şekilde kullanıyor."

Bein Sports ABD de Icardi'nin performansına yer verdi. 'Icardi, Galatasaray'ın galibiyetinde bir panenka ve bir harika kafa golü attı. Mauro Icardi, Süper Lig liderinin geriden gelerek kazanmasına yardımcı oldu' ifadeleri kullanıldı.

Bein Sports Fransa'nın, "Icardi, Galatasaray'ı büyük bir tuzaktan kurtardı' başlığıyla duyurduğu haberde, "Mauro Icardi, Galatasaray'ı, son sıralarda yer alan Ümraniyespor karşısında ipten aldı ve sıralamadaki üstünlüğünü yeniden kazandı' ifadeleri yer aldı.

Arjantin'in en büyük spor gazetelerinden TYC Sports da Mauro Icardi'nin performansına geniş yer ayırdı. 'Mauro Icardi, Galatasaray'ın galibiyetinde çift gol kaydetti' başlıklı haberde; "Galatasaray, Arjantinlinin yer aldığı maçta beklenmedik şekilde 2-1 geriye düştü."

"Icardi, takımı lehine kazanılan penaltının başına geçti ve çelik gibi sinirleriyle beraberliği sağlamak için topu filelere gönderdi. Rosariolu oyuncu maçın sonuna doğru kendisine doğru gelen çok iyi bir ortada topu kafa vuruşuyla filelere gönderdi ve 3-2'lik galibiyeti ilan etti."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • Dibinibulan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı alın Türk Futbolunun gelişimi ve dönüşümü için gösterdiği performans ve oyuna koyduğu karakter çok önemli.Uzun yıllardır böylesi gelmedi.Baska bir adam bu.Adam tam bir Başyapıt.Karakter.Ben federasyonun yerinde olsam roll model olarak hemmen bünyeye katarım.
    Cevapla
  • Cemal Serbest 1 yıl önce Şikayet Et
    Şunu Unutmayın Büyük Golcüler Büyük Takımlara Gol Atanlardır Kadıköy Hatırası Gibi.İcardinin Bonservisini Almassak Yazık Bize.Galatasarayım Benim.
    Cevapla
  • turkuaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl başlık yaa! Ne tuzağı, kimin tuzağı? İnsanları germeyin durup dururken.
    Cevapla
  • erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    sözcü ile cumhuriyet gazetesi
    Cevapla
  • Bayırbucak 1 yıl önce Şikayet Et
    Çeviren editör.
    Cevapla
  • Alb61 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde çakma oyuncular umut ve gomez'le avunuyoruz
    Cevapla
  • YusuFB 1 yıl önce Şikayet Et
    ĞS kardeşlerinizin başarısı ile avunun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu zorunamı gitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle