Galatasaray 3 puanı söktü aldı!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında lider Galatasaray iki kez yenik duruma düştüğü maçta Ümraniyespor'u 3-2 mağlup etti.

Galatasaray 3 puanı söktü aldı!
Galatasaray 3 puanı söktü aldı!
GİRİŞ 01.02.2023 22:00 GÜNCELLEME 01.02.2023 22:29
Bu Habere 203 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta maçında Galatasaray ile Hangi Kredi Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Maçta iki kez geriye düşen Galatasaray, Mauro Icardi'nin ikinci yarıdaki iki golüye mücadeleyi 3-2 kazandı.

Hangi Kredi Ümraniyespor'un gollerini 11. dakikada Umut Nayir ve 39. dakikada Oğuz Gürbulak kaydetti. Galatasaray'ın golleri 32. dakikada Abdulkerim Bardakci, 60 (P) ve 80. dakikada Mauro Icardi'den geldi.

Konuk ekip Ümraniyespor'da Durel Avounou 77. dakikada ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı.



Galatasaray'dan ligde üste üste 11. galibiyet

Bu galibiyetin ardından ligde 11, genelde 15 resmi maçını arka arkaya kazanan Galatasaray puanını 51 yaptı. Ümraniyespor 14 puanla son sırada kaldı.
 

Galatasaray tarih yazıyor! Rekor geldiGalatasaray tarih yazıyor! Rekor geldi


Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, Trabzonspor'u ağırlayacak. Ümraniyespor ise sahasında Adana Demirspor'la karşılaşacak.

 

Mauro Icardi gol sayısını 8’e çıkardı

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Ümraniyespor attığı gollerle bu sezonki gol sayısını 8’e çıkardı. Mücadelenin 60. dakikasında penaltıda topun başına geçen Icardi, penanka vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru 2-2’ye getirdi. Maçın 83. dakikasında yine sahneye çıkan yıldız futbolcu, Abdülkerim Bardakcı’nın sol kanattan ortasında ceza sahası içinde düzgün bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.



Abdülkerim Bardakcı'dan bir gol bir asist

Galatasaray’ın başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, Ümraniyespor maçında attığı golle bu sezon ligde 2. golünü kaydetti. Abdülkerim, Mauro Icardi'nin golünde de asist yaptı.



GALATASARAY 3-2 ÜMRANİYESPOR

STAT: Nef

HAKEMLER: Cihan Aydın, Çağlar Uyarcan, Aleks Taşçıoğlu

GALATASARAY: Muslera - Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Emre Taşdemir (Dk. 46 Yunus Akgün), Oliveira (Dk. 76 Mata), Torreira, Rashica (Dk. 46 Dubois), Mertens (Dk. 79 Gomis), Kerem Aktürkoğlu (Dk. 81 Barış Alper Yılmaz), Icardi

ÜMRANİYESPOR: Orkun Özdemir - Popov (Dk. 89 Kayode), Sackey, Epureanu, Onur Atasayar, Oğuz Gürbulak (Dk. 82 Mrsic), Kartal Yılmaz (Dk. 89 Fatih Yiğit Şanlıtürk), Avounou, Onur Ayık (Dk. 66 Sekidika), Geraldo (Dk. 82 Gheorghe), Umut Nayir

GOLLER: Dk. 32 Abdülkerim Bardakcı, Dk. 60 (P) ve Dk. 83 Icardi (Galatasaray), Dk. 11 Umut Nayir, Dk. 39 Oğuz Gürbulak (Ümraniyespor)

SARI KART: Umut Nayir (Ümraniyespor) 

KIRMIZI KART: Dk. 77 Avounou (Ümraniyespor)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 203
  • Hayri Abi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ligi bitirmeyen takım kazanmış.
    Cevapla
  • Alparslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra ezeli rakibimiz Ümraniye, fenev sarmıyor artık. Dişli rakip lazım Galatasaray’a
    Cevapla
  • ...... 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerle ligin başından beri 10 puan fazladan kazanan fenerliler gelmiş burda kem küm ediyor
    Cevapla
  • Hakem 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarafsız hakem olarak söylüyorum penaltı ve kırmızı kart doğru. kural: ceza sahasının çizgisinde bile top ele temas etse penaltıdır. topun ne tarafa ve kime doğru gittiği ile ilgili bir kural yoktur. sadece yoruma açık olan defans oyuncusunun istemli olarak topu elle oynayıp oynamaması durumu vardır.bu da sarı/kırmızı kart cezası ile ilgilidir.
    Cevapla
  • hilal71 1 yıl önce Şikayet Et
    bu yorumun aynısını bundan 2 saat önce ben de yapmıştım(alttaki yorumlarda var). 9 yıl aktif futbol oynadım(4 yılı profesyonel). bizim zamanımızda maçın son düdüğü çalındığında artık o maç bitmiştir ve düşüneceğimiz tek şey bir sonraki maçtır.hocalarımız da yöneticilerimiz de bize bunu öğütlerlerdi.oynadığımız maçla ilgili sadece "eksiklerimiz ve hatalarımız neydi ve daha iyisini nasıl yaparız" konuşulur tartışılırdı.
    Cevapla
  • Ofsaytımsı Gs 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarafsız hakem mis hahahaaa
    Cevapla
  • hharman 1 yıl önce Şikayet Et
    Olmayan penaltıyla mı ? Yazık
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya ağlama kardesim
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Biraz futboldan anlasan böyle yazmazsın. Tarafsız ol tarafsız...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle