Galatasaray'da Van Aanholt, PSV'ye kiralandı

Galatasaray, Patrick Van Aanholt'un sezon sonuna kadar Hollanda ekibi PSV'ye kiralandığını açıkladı.

Galatasaray'da Van Aanholt, PSV'ye kiralandı
Galatasaray'da Van Aanholt, PSV'ye kiralandı
GİRİŞ 01.02.2023 00:31 GÜNCELLEME 01.02.2023 03:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Patrick van Aanholt'un yeni takımı netleşti.

Hollandalı sol bek, PSV Eindhoven'e gitti. Hollandalı futbolcu, kendisine talip olan PSV Eindhoven'den gelen teklifi kabul etti. Ülkesine dönmeyi kabul eden 32 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'ın pazartesi günü yapılan antrenmanının ardından takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Patrick van Aanholt, salı günü sabah saatlerinde İstanbul'dan ayrıldı ve Hollanda'ya gitti. Deneyimli futbolcu sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından PSV Eindhoven ile anlaştı.

Galatasaray Kulübü, Patrick van Aanholt'un kiralık olarak PSV'ye gittiğini Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Sarı-kırmızılı takımdan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Patrick John Minguel Van Aanholt'un 2022-2023 futbol sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda PSV N.V. kulübü ile anlaşmaya varılmıştır." ifadelerine yer verildi.

PSV'DEN AÇIKLAMA

Hollanda ekibinden yapılan açıklamada, "PSV, transfer dönemindeki üçüncü hamlesini Patrick van Aanholt'la yaptı. Patrick, sezonun kalan bölümünde PSV formasını giyecek." ifadeleri yer aldı.

Hollandalı oyuncu kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada tekrar PSV formasını giyeceği için mutlu olduğunu belirterek, "Tekrar PSV'de forma giymek için sabırsızlanıyorum. Xavi Simmons gibi tanıdığım birkaç isim var. Harika olacak." dedi.

Galatasaray'da bu sezon 14 maça çıkan Aanholt, 2 asist yaptı. Sarı-kırmızılı takım dün de Haris Seferovic'le yolların ayrıldığını açıklamıştı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Geri dönüşü olmaz inşallah
    Cevapla