Galatasaray Kaan Ayhan'ı kiraladı!

Galatasaray, İtalya Serie A ekibi Sassuolo'dan Kaan Ayhan'ı kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Galatasaray Kaan Ayhan'ı kiraladı!
Galatasaray Kaan Ayhan'ı kiraladı!
GİRİŞ 30.01.2023 20:06 GÜNCELLEME 30.01.2023 20:52
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 21 haftada topladığı 48 puanla en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider durumda bulunan Galatasaray, Serie A takımlarından Sassuolo'dan milli futbolcu Kaan Ayhan'ı kiraladığını duyurdu.

Sarı-Kırmızılıların Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Kaan Ayhan ve kulübü US Sassuolo Calcio s.r.l ile oyuncunun 2022-23 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır." ifadeleri yer aldı.

28 yaşındaki milli savunmacı için Galatasaray İtalyan kulübüne 400 bin Euro kiralama bedeli ödeyecek. Kaan Ayhan ise sezon sonuna kadar Galatasaray'dan net 9 milyon 500 bin lira ücret kazanacak.

Sarı kırmızılılar, tecrübeli stoperin bonservisini almak isterse İtalyan kulübüne 2 milyon 800 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

 "Nihayet gelebildim"

İmza attıktan sonra kulüp televizyonuna konuşan Kaan Ayhan, "İnanılmaz mutluyum. Epeydir Kaan Ayhan haberlerini okuyorduk, nihayet gelebildim. İnşallah hem kendi adıma hem camia için hayırlı bir gün olur.” dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • kerasus 1 yıl önce Şikayet Et
    400k + 2.8 m bonservis bedeline gerçekten inanan varmı acaba..Yine dalavere yapıyorlar..
    Cevapla
  • Uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi transfer seneye bonservisi alınmalıdır
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    direk bonservisini almamışlar büyük akıllılık seferoviç'inde bonservisini almadıkları çok iyi oldu. en iyisi bu şekilde transfer yapmak
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'tan yana tercih kullanmadım. GS de sen de birbirinizin hayrını görün.!!!!!?!?!!!
    Cevapla
  • Reisim 1 yıl önce Şikayet Et
    Makul mantikli,standardi olan oyuncu. Tebrikler gs
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle