Yönetim para dağıttı! İşte derbi primi

Galatasaray, Ülker Stadı'nda oynanan müsabakada Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından, Galatasaraylı futbolculara dev galibiyet primi yatırıldı.

GİRİŞ 09.01.2023 11:22 GÜNCELLEME 09.01.2023 16:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray yönetimi, maç sonrası futbolculara dev prim verdi.

Galatasaray yönetimi, Başakşehir ve Sivasspor deplasmanlarını kazanan futbolculara 5'er milyon TL galibiyet primi vermişti.

Yönetim, camia için büyük önem taşıyan Fenerbahçe derbisi öncesinde rakamı 2'ye katlama kararı almıştı. Dursun Özbek ve yönetimi, dev zafer sonrası futbolculara 10 milyon TL dağıttı.

Galatasaray, bir sonraki maçında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, 13 Ocak Cuma günü oynanacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • katibb 1 yıl önce Şikayet Et
    böylesine çok para kazanan insanlar dünyada azınlık durumdadır. bizler ise bu azınlığın mutlak köleleriyiz. sadece çok çalışırız... onlar yerken de uzaktan izleriz.
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolun artık iyice çılgı çıkmış aldıkları para helal mi yoksa ne bir şey söyleyemiyorum Zaten yeterince yüksek meblağlar alan futbolcular Bir de galibiyet başı prim denen bir saçmalık alıyorlar hangi sistemde bu var Bütün dünya futbol için söylüyorum
    Cevapla
  • Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce dağıtıyorlar sonra ağlıyor lar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir yanda asgari ücretle geçinmeye çalışanlar bir yanda da bir maç sonunda 5-10 milyon prim alanlar veya bir gecede bir kaç şarkı söyleyip servet alanlar. Ne demeli bilmem.
    Cevapla
  • Asi 1 yıl önce Şikayet Et
    Cakma adalet demeli
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerden geliyor bu paralar önce borçlarınızı ödeyin sonra devlete yalvariyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle