Alman basını duyurdu! İşte Seferovic'i isteyen 3 takım

Galatasaray'ın sezon başında Benfica'dan satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Haris Seferovic, sarı-kırmızılılarda bekleneni veremedi. Yıldız oyuncuya 3 talip birden çıktı.

Alman basını duyurdu! İşte Seferovic'i isteyen 3 takım
Alman basını duyurdu! İşte Seferovic'i isteyen 3 takım
GİRİŞ 04.12.2022 12:53 GÜNCELLEME 04.12.2022 12:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın 2.5 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla Benfica'dan kiraladığı Haris Seferovic'e 3 kulüp talip oldu. Alman basınının İsviçre'den Blick'e dayandırdığı habere göre Haris Seferovic ile Schalke 04, Feyenoord ve Servette yakından ilgileniyor.

Alman basınında yer alan habere göre, Haris Seferovic'in Schalke 04 için forvet adayları arasında olduğunu iddia etti. Haberde Schalke 04'ün gol yollarında büyük problem yaşadığı ve Galatasaray ile beklentilerin altında kalan Seferovic'in Alman temsilcisi için bir fırsat olabileceği aktarıldı.

Haberde Seferovic'in Galatasaray'da büyük bir kriz yaşadığı ve Schalke 04'ün bu krizi fırsata çevirmek istediği kaydedildi. Oyuncunun Portekiz ve Almanya'da iyi izler bırakmasının transferin daha değerli kılınacağı vurgusu yapıldı.

"GÖRÜŞME İÇİN TÜRKİYE'YE GİTTİ"

Alman basınında yer alan haberde şu ifadelere yer verildi;

"Schalke 04'ün gol yollarındaki görüntüsü gelecek adına umut vermiyor. Seferovic, Galatasaray'da bir kriz yaşıyor ve bu durum Schalke 04 için büyük bir fırsat. Gelen haberlere göre Schalke 04 dışında Servette ve Feyenoord da Seferovic ile ilgilenen kulüpler arasında yer alıyor. Özellikle Benfica'daki performansıyla adından söz ettirdi. Oyuncu aynı zamanda iyi bir kafa vuruşuna ve Bundesliga'da deneyime sahip, bu da onu Schalke için değerli kılan bir başka neden. Hangi kulübün daha iyi şartlar sunduğu konusunda henüz kesinleşen bir detay yok. Ancak Schalke'nin bu transferde acele etmesi gerekiyor. Servette sportif direktörü Phillippe Senderos'un görüşmeler için Türkiye'ye geldiği söyleniyor. Galatasaray, Seferovic ile yollarını ayrımaya hazır. Galatasaray'da kiralık forma giyen Seferovic'in az da olsa alacağı konusunda bazı görüşmelerin olduğu belirtiliyor."

KAYNAK: MİLLİYET
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kompleksli ülkemi küçük göreni bir yerine tekme atıp da göndermeli Bu tip olay transferler nedense gs da oluyor Bu kompleks problemi olanlara verilen dolarlar çok kötü profesyonellik profesyonel futbolcu alıp satanlar takım elbise giymekle değil saksı çaliştırmakla olur bir yılda transfer politikası fb de nasıl değiştirildi kulüplere derstir.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakından ilgilenmesinler talip olsunlar. Galatasaray da hemen satsın. Zararın neresinden dönersen kardır.
    Cevapla