Kerem Aktürkoğlu'nun gol sevinci soru oldu!

TRT ekranlarında yayınlanan 3'te 3 yarışma programında Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun gol sevinçlerinde yaptığı sevincin kime ait olduğu soruldu.

Kerem Aktürkoğlu'nun gol sevinci soru oldu!
Kerem Aktürkoğlu'nun gol sevinci soru oldu!
GİRİŞ 02.12.2022 14:39 GÜNCELLEME 02.12.2022 14:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun gol sevinci TRT ekranlarında yayınlanan 3'te 3 yarışma programına soru oldu. 

Program sunucusu Pelin Çift yarışmacıya üç şık sundu. Frodo, Harry Potter ve Zorro. Aktürkoğlu'nun gol sevinci ise ünlü kitap karakteri Harry Potter'a aitti. 

Beni Harry Potter'a benzetiyorlar

Kerem Aktürkoğlu Harry Potter gol sevinciyle ilgili "Gol sevinci artık ritüelleşti benim için. Harry Potter benzetmeleri başladığından beri ben de bir gol sevinci bulmam gerektiğini düşündüm. Her şey güzel gidiyor" şeklinde konuşmuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Yurdışına gitmesi lazım burda çürür. :))
    Cevapla
  • Sercan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yarışmada hep ilginç sorular görüyorum. Futbol bölümleri de başarılı olmuş. Yalnız bu yarışmacı neydi öyle ya :)) Kırık bi tipti.
    Cevapla
  • Teyoemmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Potter noter ne halt ise onlara özenerek bu hareketini sevmedim. Bize ait bir motif olmalı. Hacı adamsın sen mübarek. FB'li olarak seviyorum keratayı.
    Cevapla
  • Isci 1 yıl önce Şikayet Et
    Başak şampiyon boşuna kosma
    Cevapla
  • Emin 1 yıl önce Şikayet Et
    Gol sevinci planlaması bile işine önem gösterdiğini işareti. Bilgi yarışmasında sorulacak kariyere ulaşmış. Devam sihirbaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle